Ne pare rau doamnelor, celebrul actor Go Soo renunta la burlacie !
Luna viitoare, pe 17 februarie 2012, actorul la brat cu aleasa lui va pasi spre altar. Nu se cunosc prea multe despre femeia norocoasa langa care isi va petrece viata frumosul Go Soo. A fost dezvaluita sub numele de d-soara Kim si e mai tanara cu 11 ani decat mirele. Studenta la Unveristatea Nationala de Arta din Seul, tanara mai este cunoscuta printre colegi sub porecla de „ulzzang” (chip frumos ) datorita frumusetii sale deosebite. Cei doi s-au cunoscut in anul 2010 prin intermediul unei cunostinte comune şi au inceput sa se intalneasca anul trecut. Go Soo a facut publica relatia lor in martie 2011, prin intermediul unei retele de socializare.
Go Soo s-a nascut in anul 1978 si a debutat in drama „Say it whit your eyes ” in anul 2000, dupa care au urmat dramele „Mother and Sisters”, „Piano”, „Marrying a Millionaire” alaturi de alte cateva filme de succes. Anul acesta, a acceptat rolul principal in melodrama „Bandage” in care va juca alaturi de frumoasa Han Hyo-joo, cunoscuta asiacinefililor din drama „Iljimae” în care a interpretat rolul lui Eun Chae. Nu ne ramane decat sa le dorim „ Casa de piatra !” si cat mai multe proiecte impreuna.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>