Socul accidentului menit sa-i curme a doua oara viata, pare sa-i fi redat memoria lui Oh Kang Ho, care se trezeste pe patul de spital ca…Lee Cho-In. Brusc isi aminteste cine este si unde sa caute lamuriri pentru nebuloasa in care pluteste. Sectia de urgenta din Cheongju pierde un pacient, iar spitatul universitar Bongsung din Seul castiga un medic… ce lasa cu gura cascata tot personalul institutiei. Mortul a revenit la viata si chiar isi reia locul dupa ce seamana panica si frustrare in birourile conducerii si stupefactie urmata de exuberanta in randul medicilor si asistentelor. Directorul Lee Seon Woo si vicepresedinta Na adopta singura pozitie acceptabila acum…simularea uimirii si recunoasterea revenirii « pietrei de moara » Cho-In. Situatia noului venit e cumplita. E sigur ca se incearca eliminarea lui si singura sansa e sa-l descopere pe atentator. Intreprinderea e deosebit de periculoasa si singura sa arma este deocamdata…uitarea. Fiecare gest, privire, vorba trebuiesc bine cantarite pentru a adormi vigilenta eventualului inamic. Cu dibacie si toata puterea vointei sale, reuseste sa pacaleasca si encefalograful convingand astfel pe toata lumea ca nu-si aminteste nimic. Este nevoit chiar sa foloseasca simularea si fata de cele doua nevinovate, Seo Yeon si Young Ji, frangand sufletul celei din urma, dar macar ii confirma ca si-a recapatat memoria. Cele doua fete din viata lui Cho In si-au ales drumul, fiecare uramandu-si prima dragoste in felul ei :Seo Yeon alege riscul, alaturi de Seon Woo, iar cealalta, Young Ji, alege sa-i redea libertatea, dragostei sale.
Privindu-si propria tableta comemorativa, ii rasuna in minte vorbele furioase ale Young-Ji-ei: « de ce vrei sa-ti recapeti amintirile dureroase? » Acum au devenit intr-adevar, dureroase. Singurul sprijin este tatal inert, doar cu privirea vie, si singura aparare a lui Cho-In este purtarea ostentativ copilareasca si indrazneata cu care incearca sa-i redea parintelui spitalul, care-i al lui cata vreme e inca viu.
Acum incepe munca de cercetare a lui Cho-In. Si nu e vorba de cercetare medicala, desi incepe cu cercetarea tainelor ascunse in mintea umana, mintea sa. Urmeaza documentele comitetului director, si totul in ordine cronologica odata pus, incepe sa capete sens. Si trece la atac concertat asupra directorilor.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>