Oh Young Ji, urmarita de securitatea Nord-Coreeana, decide sa nu-si mai astepte fratele si sa incerce a ajunge in Coreea se Sud, pe o barca plina de alti emigranti ilegali. Hartuita de un marinar, se arunca in apele marii ca ultima solutie salvatoare. Se trezeste speriata si afla incantata ca nu este in China ci in mult ravnitul Seul, unde trebuie sa raspunda la intrebarile agentilor NIS.
In inchisoarea detinutilor militari dezertori din Coreea de Nord, comandantii perrmit chinezilor sa se distreze asistand la lupte intre coreeni si politia locala, al carui reprezentant e urias si coreenilor nu le este ingaduit sa termine lupta decat infranti sau morti. Fiindca Locotenentul Oh e inconstient din cauza ranii primite, Kang Ho ii ia locul in lupta deja aranjata si fireste, e batut mar, dar fratele trezit din lesin ii cere sa-si foloseasca resursele subconstientului si atacul la punctele vitale pentru a scapa amandoi cu viata. Sfatul e folositor si mainile delicate de chirurg reusesc sa darame matahala, dar cei doi sunt batuti de gardieni si trimisi la carcera.
Seon Woo nu are deloc vesti bune. Tumora e in acelasi loc, ca si cea veche si e foarte riscant de operat, caci poate ramane nefunctional ca si parintele sau.
Directoarea Na primeste aceeasi veste in forme contradictorii: Oh In Geun promite repatrierea corpului lui, Cho-In, ca proba pentru revendicarea terenului pentru constructia Centrului, in timp ce Seon Woo anunta gasirea lui, in viata. Care e adevarul ? Directoarea Na ii cere lui Seon Woo sa nu-l aduca pe Cho-In caci astfel va pierde totul. In fata evidentelor si favorizat de amnezia fratelui incarcerat, Seon Woo face cel mai mare pacat: isi abandoneaza fratele, cu inima grea dar castiga tot….clinica, prestigiul si pe Seo Yeon – cel putin asa e socoteala -.
Eliberati din carcera pentru repatriere in Nord, « fratii » Oh, reusesc sa puna la cale o explozie in duba, sa fuga de sub escorta cautandu-si fiecare rudele si prietenii. Scopul lui Kang Chul e sa ajunga in Coreea de Sud unde a plecat sora lui. N-ar vrea Kang Ho sa vina cu el ? Dar mai intai trebuie efectuat schimbul marfii pentru banii de calatorie .

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>