Soo-jung pare sa se amuze de eforturile lui Jae-min de a-i atrage atentia, de garderoba variata cumparata si de mancarea gatita de insusi „rasfatatul”. La intrebarea legata de motivele pentru care el o place, Soo-jung afla adevarul pe care in adancul inimii il cunostea atat de bine: ii placeau banii, iar faptul acesta reiesea sincer din intregul ei comportament.
In ultima zi de lucru la galeria de arta unde fusese angajata de logodnica lui Jae-min, chiar cand era pe punctul de a-si da demisia, fosta ghida din Bali mananca o papara zdavana de la mama-soacra a amantului ei. „Papara” avea sa-i aminteasca faptul ca ea nu e decat o ‚nerusinata”, o „profitoare” si o „vagaboanda”, cineva care aspirase prea sus in raport cu umila-i conditie.
In-wook lucreaza la un proiect secret, alaturi de fiul cel mare al presedintelui de la Pax Group. Supunerea inteligentului angajat pare a fi pe plac lui Cha Hyun-san, cel cu ganduri marete, dar… ascunse. La cina din familie, mare ii este uimirea lui Jae-min cand il descopera pe invitatul surpriza al presedintelui: pe In-wook. Angajatul sau nu e unul obisnuit: e frumos, inteligent, educat, respectat si… e rivalul sau la dragostea lui Soo-jung.
Umilita de logodnicul cel indiferent, Choi Young-joo il cauta disperata pe fostul amant pentru a obtine caldura sufleteasca dupa care tanjea. Respinsa din nou de catre acesta, ea il avertizeaza ca ruptura dintre ei este definitiva.
Dupa incidentul de la galerie, Soo-jung se hotaraste sa-l paraseasca pe iubitul ei cu bani, aflat sub papucul familie sale si sa revina la viata simpla, dar demna pe care o ducea. Intoarsa acasa si negasind-o pe colega ei Mi-hui, Soo-jung este gazduita de In-wook. La caldura locuintei vecinului indragit, la doi pasi de acesta, Soo-jung adoarme, simtindu-se in siguranta si protejata de dragostea lui. Saracie, curatenie, demnitate si iubire – toate acestea o inconjoara in linistea camerei barbatului iubit…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>