Fara sa stie ce i s-a pus la cale, Cho-In este prins, lovit, sedat si inghesuit in masina criminalilor. Mica lui protectoare se ascunde si ea de politia chineza, si acum stim de ce. In spitalul Bosung continua pregatirile pentru operatie in ciuda protestelor directoarei Na si a avertismentului telefonic. Seon Woo e decis sa-si dovedeasca geniul stiintific. Incapatanarea lui are urmari nefaste. Ordinul de retinere a lui Cho-In pana dupa sedinta Comitetului se transforma in ordin de ucidere. In urma doctorului Cho-In raman o geanta de voiaj cu un aparat de fotografiat in mijlocul unei stradute, un mobil in fata aeroportului, casa devastata si golita de actele atat de greu obtinute ale familiei lui Oh Young Ji si tare ingrijorata, Seo Yeon, in fata portilor pustii ale aeroportului prin care nu mai apare nimeni.
Operatia pacientului Lee Jong-Min si sedinta Comitetului se desfasoara cam in acleasi timp. Dupa saptsprezece ore si jumatate de concentrare, Seon Woo si echipa pot respira usurati. Greul a trecut, restul se va vedea cu timpul. Sacrificarea lui Cho-In n-a fost zadarnica: la vot, Clinica de Neurologie si Centrul de Urgenta sunt la egalitate. Acum totul depinde de trezirea directorului Lee, dar acesta nu mai traieste decat prin priviri si auz.
Cat despre Cho-In, departamentul Afacerilor Externe returneaza lui Seo Yeon pasaportul si geanta cu aparatul de fotografiat pe a carui memorie sunt ultimele vesti despre tanarul doctor. Nici investigatiile urmelor doctorului nu aduc nici o clarificare.
Doua luni mai tarziu: Directorul Lee Jong Min e inca o leguma si nu poate participa la ceremonia punerii pietrei de fundatie a noii clinici de neurologie, unde triumfatori, sustinatorii directoarei Na serbeaza victoria si unde glasul neurochirugului Seon Woo cere in soapta eliminarea celor ce s-au opus in timp ce dreapta sa, tremuratoare acum, scapa paharul. Seo Yeon in China, inca mai cauta urmele logodnicului in timp ce securitatea Nord-Coreeana il cauta cu disperare dezertorul Oh Kang Chul, militar de elita instruit in Rusia, fratele fugarei Oh Young Ji.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>