Acum ne dam seama ca spitalul, numai pe dinafara e o institutie destinata sa aduca alinare. Pe dinauntru este un camp de lupta. Lupta intre Directorul Lee Jong Min, momentan inconstient din cauza unei tumori a coloanei superioare si sotia sa directoarea Na Hye Jo. Ceilalti membrii al consililului director sunt si ei impartiti in sustinatori ai uneia sau alteia din tabere. Miza este bugetul, care e si asa deficitar. Spitalul nu aduce destule venituri, iar unii din medici iau « ad literam » deviza « salvarea unei vieti e prioritara oricarui motiv sau obiectiv ».
Batalia se duce pentru finantarea unei clinici de neurochirurgie, asa cum isi doreste directoarea Na Hye Jo, pentru fiul ei Lee Seon Woo, sau deschiderea centrului de urgente neurologice, asa cum isi dorea directorul Lee Jong Min, tatal baietilor, partinitor si mai atent cu mezinul, din cauza luptei pe care acesta a avut-o de sustinut impotriva mortii, chiar din clipa nasterii.
Necazul inecat al directoarei Na, pentru lipsa de atentie a tatalui fata de fiul cel mare, pare ca a produs distrugeri masive in judecata femeii. Pentru ca proiectul ei sa devina valid si fiului ei sa-i fie recunoscut geniul, e dispusa chiar sa aranjeze disparitia definitiva a mezinului de pe fata pamantului. Oportunitatea e dupa colt: o deplasare profesionala in China cea mare, unde lesne poate disparea cineva.
Mediatorul doamnei Na Hye Jo apeleaza la filiera chineza care contacteaza ghidul turistic Oh Young Ji pentru a-l avea sub observatie pe Cho-In. Oh Young Ji este o fata descurcareata care stie unde trebuie « uns » functionarul pentru a-si favoriza clientii. Indatoritoare, il acosteaza pe Cho-In, il debaraseaza de toate bagejele si-i ia si pasaportul in custodie. Fata are familie numeroasa de repatriat, actele sunt scumpe, venitul e mic iar banii pentru supravegherea lui Cho In sunt mana cereasca. Chiar si pasaportul « escrocului » poate valora enorm. Ceva e ciudat, insa…pare a fi chiar doctor, desi dupa bagaj, pare traficant de droguri…
Acasa, gratie luptei pentru influenta si putere, Seon Woo afla ca toata performanta lui a fost o inscenare publicitara pusa la cale de draguta sa mama, cu riscul vietii pacientei din avion.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>