In hotelul lui Senior Ryu, clientul apartamentului de care Hana raspunde comanda o cina speciala. Mancarea e atat de imbietoare, iar fata atat de infometata, incat nu rezista tentatiei de a o consuma, mai ales ca primeste, in acest sens, si acordul din partea musafirului acelui spatiu. Obosita de atata umblet si nefericire, Hana adoarme. Nu stie insa ca acel client special care o gaseste adormita este chiar Oppa.
Peste noapte, o informatie pretioasa o repune in contact cu fosta sa „familie”: cu verisoara Maya, proprietara unui bordel, si „matusica”. Desi solicita explicatii in legatura cu vanzarea casei si cu disparitia mamei sale, Hana nu primeste niciun raspuns. Inglodata in datorii, fata accepta sa locuiasca cu rudele abia intalnite. Odata cu achitarea datoriilor de catre Maya, Hana devine angajata acesteia, avand sarcina de a canta seara, cateva ore, la pianul din bordelul verisoarei. In tot acest timp, in hotelul lui Senior Ryu, unde Hana lucreaza, surprizele se tin lant pentru biata fata. Cadourile gasite in dulapul ei o nedumeresc, intrucat nu cunoaste autorul acestora. Descoperirea in apartamentul clientului a unor schite sugestive ce-i amintesc de trecut, a unui pandantiv foarte asemanator cu cel al lui Oppa, precum si intalnirea cu Yuki, un musafir respectabil al bordelului verisoarei sale, ii intaresc convingerea ca cel care o protejeaza din umbra nu este altul decat Oppa Yoon Suh. Dar… de ce oare Yuki pare sa n-o recunoasca ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>