Incetul cu incetul, In-wook si Soo-jung petrec tot mai mult timp impreuna. Invitatia la film facuta de In-wook este onorata de catre vecina sa draguta. Lasandu-se asteptata, Soo-jung se dichiseste un timp pentru a fi pe plac seriosului ei coleg de serviciu. In sala de cinema, In-wook pare cu totul alt om: pus pe sotii, el ascunde in coltul buzelor un zambet. Atingerile nevinovate, zambetele razlete, glumele puerile au darul de a-i apropia pe cei doi vecini.
Spre deosebire de acestia, desi petrec si ei timpul impreuna facand cumparaturi pentru nunta si luand masa alaturi de parinti, logodnicii Choi Young-joo si Jung Jae-min par absenti si distanti unul cu celalalt. Jung Jae-min mai degraba isi concentreaza atentia asupra catelului sau preferat decat asupra viitoarei sotii care, de fatada, pare sa se implice in tot ceea ce presupune pregatirea nuntii. Simtind un imbold de necontrolat, Jae-min il apeleaza pe angajatul sau In-wook, solicitandu-i acestuia s-o cheme la telefon pe Soo-jung. Nedumerit, nemultumit si frustrat de faptul ca-i gaseste din nou impreuna, seful de la Marketing ii arunca fetei mici rautati, care tradeaza, de fapt, interesul lui crescut pentru aceasta.
Viata la firma pare sa decurga la fel pentru Soo-jung. Rautatile colegelor invidioase sunt la ordinea zilei, privirile incruntate ale presedintelui de la Pax Group sunt de neinteles pentru ea, iar comportamentul imprevizibil al lui Jae-min n-o mai surprinde. Cand, din cauza sarcinilor numeroase de serviciu, ramane peste noapte la firma si adoarme in biroul „rasfatatului, vegheata atent de acesta, totul i se pare o intamplare, nu un semn al destinului…
O chemare de necontrolat simte si Choi Young-joo care, de dorul amantului, merge din nou la casa saracacioasa a acestuia, cersindu-i atentie. Avand un ghimpe in inima impotriva acelei fete bogate si capricioase, dar mai ales impotriva conditiei sale de „om sarac”, In-wook o umileste, tratand-o ca pe o femeie dornica de placere, nu ca pe o iubita. Ranita in iubire, Choi Young-joo paraseste casa lui In-wook, in timp ce acesta iese ca o furtuna „sa se racoresca”. Martora „rupturii” dintre cei doi este vecina sa. Tarziu in noapte, In-wook o gaseste pe Soo-jung in locuinta lui, asezand in frigider mancarea adusa de mama acestuia. Declaratia de iubire facuta o lasa pe fata fara cuvinte. Nici ei nu-i este indiferent In-wook, iar gestul de acceptare a sarutului pare sa vorbeasca in locul sau.
Dornic de a-i atrage atentia lui Soo-jung, Jae-min se hotaraste, in toiul noptii, sa-i faca fetei o surpriza. Pleaca cu masina spre locuinta ei, aducand cu sine pe Cho Sang-bae, cel care a escrocat-o in Bali. Sigur de surpriza sa, rasfatatul se-ndreapta spre casa lui Soo-jung, fara sa intuiasca faptul ca poate el va fi cel surprins.

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>