Gwi-Dong are doua probleme de rezolvat. Viata familiei oficialului Im si cecul lui Seo-Dol intrat in buzunarul ofiterului Gong. Prima problema a fost deja rezolvata de membrii Arae. A doua, e mult mai complicata. Dar macar sinceritatea nobilului Kim ii lasa libertatea de a o numi « mama » pe Mak-Soon si de a se simti fiul ei. Nu primeste prea bine interdictia de a nu se mai apropia de casa lui Dong-Nyeo, dar tatal e suparat tare si-i reproseaza nerecunostinta fetei pentru toate eforturile facute spre binele ei. Si de investigarea mortii invatatului Cho e bine sa stea deoparte, asa e sfatuit. Dar cecul buculucas il poarta pe Gwi-Dong nu doar langa Dong-Nyeo ci si la o ghicitoare-saman.
In pragul plecarii de acasa al Dal-Yi-ei, bunicul Hwang se dovedeste neasteptat de aspru cu banditii Arae care incita lumea la violenta si-i tulbura lui linistea casei, agitandu-i pe vardisti. E atat de vehement ca fata mai-mai sa izbucneasca, dar prudenta e totusi mai mare. Macar e multumita ca Chun-Dong s-a intors cu bine si chiar declara ca i-a fost dor de ea. Planul de eliberare a oficialului Im include prezenta fetei, si iata ca in sectia de politie apare o tanara gisaeng gata sa-l serveasca pe sef. Urmarea: seful dispare, in chip de sac de cartofi, intr-o caruta de piata. O sageata purtatoare de mesaj cere negocierea schimbului. Comandantul e insa indubiat daca ar trebui sau nu sa-si salveze seful de sectie. Fiindca e mai rezonabil, Gwi-Dong va fi insarcinat cu schimbul prizonierilor, dar pana atunci, nu-si neglijeaza preocuparile pentru aflarea ucigasului lui Cho si nici treburile personale, imbunatatindu-si relatiile cu Mak-Soon, Soe-Dol si chiar cu unchiul Hyun-Gam.
Intre timp, muntele s-a transformat in mini tabere de antrenament pentru recrutii care vin necontenit. Min-Dong e instructorul de spada si strategie, iar Dal-Yi cel de artilerie si toate luminisurile sunt pline de oameni care se antreneaza. Pentru Chun-Doong vin zile grele, pline de framantari. O data cu schimbul de prizonieri trebuie facuta curatenie la Curte, si primul pe lista este nobilul vice-ministru al darilor, tatal lui Gwi-Dong, nobilul Kim.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>