Drumurile afacerilor sunt intortocheate si nebanuite. Negustorul Chen vine din China si-i ingrijoreaza pe toti caci nu s-a intalnit cu Chun-Doong cel plecat sa faca negustorie cu el. Dong-Nyeo descopera ca marfurile care trebuiau transportate nu s-au miscat din loc si nimic nu aduce nici pe departe cu vestile din scrisorile sefului Chun. Grozav de ingrijorata, fiindca a rupt relatiile cu nobilul Kim, cordial, e adevarat dar totusi intrerupte, nu poate cere ajutor eficient decat lui Gwi-Dong. Mintea ei insa lucreaza foarte precis. Pune cap la cap toate informatiile oficiale si neoficiale, si trage concluzia justa: Chun-Doong s-a alaturat celor din Arae si se simte dezamagita de cei in care a avut atata incredere.
Lucrurile se precipita destul de urat in ambele tabere. La politie e pregatit prizonierul pentru schimb, e arestat pantofarul Hwang fiindca i-a disparut nepoata, ofiterul Gong declara pe soptite ca ucigasul invatatului Cho a fost trimis de nobilul Kim si chiar are dovezi in acest sens si mai are si-un plan de capturare a celor din Arae in timp ce–i tin ocupati cu schimbul. Pana atunci s-a ordonat paza severa pentru protectia tuturor demnitarilor.
La carierul general Arae aceeasi framantare: pregatirea schimbului si concomitent a atacului, chiar daca vestea a rasuflat si nobilii au intarit paza. Pentru prima data, Chun-Doong isi afirma vrerea si ordinele ca sef. Se vor ocupa de schimb si vor amana atacul asupra tatalui prietenului sau. Inteleapta, Dal-Yi pledeaza pentru urmarea planurilor si-l sfatuieste sa nu creeze disensiuni in sanul organizatiei, pentru un criminal. Convins, Chon-Doong preia coducerea si astfel, tatal si fiul se privesc adanc ochi in ochi pentru o clipa. Atacul da gres, Chon-Doong e salvat de cutitul zburator al Dal-Yi-ei, Arae trebuie sa se retraga rapid lasand victime nerecuperate de pe campul de lupta si gurile rele vorbesc despre slabiciunea noului sef, iar acesta e gata-gata sa cedeze remuscarilor si, iar, Dal-Yi ii da motivatia si puterea necesara sa continue lupta.
Lordul, usor ranit, este vizitat de ministrul taxelor si astfel Gwi-Dong intra mai adanc in lumea pe care-o dispretuieste, lumea pe care el trebuie s-o proteje de amenintarea prietenului sau, caci acum a inteles ca si el e intre razvratiti.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>