Ziua cand ai venit la mine

Oficialitatile l-au « cablat » pe Dong-Hyuk dar nu-i pot asigura protectia. E singur, cu mania dezlantuita si cu batausii lui Bok-Man. Cavaleria salvatoare e pe drum. Anuntati de Leo si Jin-Yeong, Tae-Jun, Young-Jae si Yoon-Hee, ultima fiind singura persoana care-l poate opri pe Kim Bok-Man. Pana la urma, obsesia pentru Hotelul Seul e doar mandria ranita a unui barbat neacceptat de o femeie, care acum se stinge. Prins cu marturisirile in direct, dezamagit ca-i dispare motivul luptei si intristat ca-i i se stinge prietena de-o viata, consolat de fiica, singura persoana ramasa langa el, Bok-Man decide sa-si plateasca datoriile morale si sa-si accepte pedeapsa.
Yoon-Hee isi tine promisiunea de-al invita la masa pe Tae-Jun cu o seara inaintea plecarii si petrec cateva momente de care sa-si reaminteasca mai tarziu. Dong-Hyuk, conform intelegerii cu procurorul, trebuie sa paraseasca Coreea intr-o saptamana. Nu-i ramane timp decat pentru o scurta conversatie cu Tae-Jun pentru a-i multumi si a deschide o poarta prin care sa poata patrunde prietenia… Nu cumva ii cere prea mult lui Tae-Jun ? Si iar pleaca singur, fara adevarata tinta, fiindca Jin-Yeong trebuie sa-si tina promisiunea facuta doamnei Yoon.
Ne apropiem de inchiderea intrigii. Presedinta Yoon asista incantata la deschiderea noii facilitati a hotelului, si-n semn de multumire isi doneaza cele 28 de procente, angajatilor, apoi pleaca in « marea calatorie» programata, de sub ochii tristi dar resemnati ai fiului sau, si nu inainte de a-si fi luat ramas bun de la Kim Bok-Man.
Restul… descoperiti si singuri…

Asa cum s-a spus la inceput, acest serial nu este o comedie, nu este o melodrama ci este oglinda intamplarilor de de zi cu zi care se cer rezolvate si isi gasesc rezolvarea ceruta. Romantismul e doar un personaj secundar ce condimenteaza intamplarile zilnice si, fara el, uneori, viata ar fi greu de suportat.
Sper ca v-ati delectat, v-ati descretit fruntile, v-ati spalat ochii si v-ati indulcit sufletele cu chipurile, interioarele si peisajele, si v-ati clatiti urechile cu delicata coloana sonora ce ne-a mangaiat amintirile si nu numai. Dupa zece ani si jumatate, e un serial la fel de proaspat si antrenant si nu mai avem decat sa multumim echipei care s-a ocupat cu daruire de toata munca de punere in valoare.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>