Se Ryeong fuge din cartierul general al loialistilor pentru a evita sa fie folosita ca momeala in capturarea lui Seung Yu. Turbat de furie, Shin Myeon, trimis de Su Yang pentru a-l captura pe Seung Yu sau pentru a plati cu viata pentru incompetenta sa, contrar oricaror uzante militare, ignora pericolul aventurarii pe teritoriul inamic, in plina padure, si porneste pe urmele lui Se Ryeong, cu toate fortele ofensive. Se Ryeong ajunge intr-un final in padurea rebelilor, dar e la un ps sa moara in momentul in care una din garzi isi aminteste ca a vazut-o in anturajul lui Su Yang. Luata drept iscoada, aceasta urmeaza a fi executata, insa e salvata in ultima clipa de Seung Yu. Ajunsa in tabara, se reintalneste cu fetele de la casa de placeri, urmand cateva clipe de liniste alaturi de Seung Yu pe care il revede dupa o perioada lunga de absenta. Dar linistea peisajului idilic e intrerupta de atacul loialistilor, condusi de Myeon. Lupta este dura, dar rebelii reusesc sa respinga asaltul. Una din victime e executantul sef al lui Myeon, ucis chiar de Seung Yu. Ofensiva se transforma intr-un esec lamentabil, iar Myeon e nevoit sa se retraga. Socat de disparitia singurului „prieten“ pe care il mai avea, Ja Beon, si aflat, dupa aceasta infrangere, intre ciocan si nicovala, e mustrat de Han Myeonh Hwoe, Secretarul Sef Regal, trimis de Su Yang sa se asigure ca daca Myeon da gres va rezolva lucrurile. Lui Myeon nu-i mai ramane decat o ultima sansa: un atac decisiv care sa duca la uciderea lui Seung Yu. Ce urmeaza, ramane sa descoperiti.
Inca un vis frumos s-a incheiat. Al catelea, oare, oferit prin munca echipei asiacinefil.com ? Princess’s Man cu siguranta va ramane preferatul multora ani buni de acum inainte, un serial perfect cu un final fenomenal, greu de uitat vreodata. Savurati in liniste si cu speranta ultimul episod, surprizele pregatite de realizatorii serialului merita asteptarea.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

2 Comments

  1. Un serial cu adevarat minunat! Jocul actoricesc,scenariul, muzica intr-un cuvant,TOTUL,fac din acest serial ceva deosebit.Il recomand din toata inima celor care nu l-au vazut inca.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>