Revolta fostilor sclavi din Silla scoate la iveala o insusire de fonduri din partea unui oficial al Ministerului Afacerilor Externe in favoarea apropiatilor Primului Ministru si a acestuia in persoana. Pentru a salva onoarea clanului Sa Taek si a nu pata imaginea Primului Ministru, Gong Cheol, functionarul corrupt, trebuie gasit, iar multimea trebuie potolita. Regele insusi incearca sa rezolve problema punand la incercare capacitatea Printului Ui Ja de a supravietui, urmarind sa-l motiveze sa isi doreasca sa urce pe tron. Drept urmare, dupa imbunarea venita din partea Preotesei Sinyeon, Regele accepta compromisul: capturarea functionarului ce si-a insusit banii si orezul cuventi fostilor sclavi, concomitent cu pedepsirea capilor revoltei. Cu ajutorul lui Ui Ja si al lui Eun Go, razvratitii sunt eliberati, iar cei doi capi reusesc sa fuga in ultima clipa cu ajutorul cailor pusi la dispozitie de ajutoarele nesperate venite din partea tatalui-socru al lui Ui Ja. Printul ii calauzeste pe fugari, urmariti de asasini, catre satul copiilor orfani, in timp ce cei doi capi ai revoltei, ramasi in urma, au de infruntat o gramada de soldati.
Cand apele se mai linistesc, toata lumea incearca sa dea uitarii acest incident, insa problema nu se incheie cu una cu doua. Pentru ca devenise un spin in coasta lor, Regina dispune uciderea lui Gong Cheol, astfel incat registrul cu numele personalor carora li s-a dat mita din bunurile ce trebuiau sa revina fostilor sclavi sa nu mai apara niciodata. Pe acest fond, casatoria lui Ui Ja trece ca un eveniment aproape neobservat. Mai importanta e dorinta lui Gye Baek de a intra in anturajul Reginei, iar pentru asta decide sa participe la o intrecere de lupte organizata la Palat.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>