Cu mare parere de rau, stapana casei, intre fiu si sot, ambii fericiti, se vede nevoita sa accepte situatia, chiar face sacrificii financiare. Mare e dezamagirea sefului politiei cand afla ca iar a fost pacalit de fecior si Mong-Ryong redevine campion la sprint, de data acesta speriat si de reactia “nevestei”.
Furtul comis de Chae-Rin isi arata coltii si, inainte de a-si fi platit vechea datorie, Choon-Hyang ii este din nou datoare lui “Ahjussi”. De data asta acuzatia are implicatii majore, caci au fost incalcate clauze contractuale prin nerespectarea exclusivitatii. Vanzarile prin internet sunt fructuoase, investitia e repede recuperate, doar cumparatorul… hm… alta datorie? Hak-Do se agata de recunostinta si de mana fetei dar de data aceasta o apara chiar socrul, care evident, devine confuz si situatia se cere imediat lamurita. Separat, dar in acelasi timp, ambii copii declara acelasi lucru : nu mai pot trai unul fara celalalt.
De aceea, presupunerile si amestecul nesolicitat al prietenilor poate provoca dureri in loc de bucurii. De aniversare, Byun Hak-Do va primi un dus rece in loc de cadou, tocmai pentru ca Dan-Hyee vorbeste fara rost, si omul si-a facut iluzii asteptand toata ziua un moment care se dovedeste doar o afacere. Ce e cu ploaia pornita din senin ? Sunt lacrimile varsate de inima franta a lui “Ahjussi” ?
Dupa doi ani si o gramada de incercari peste care au trebuit sa treaca amandoi, pare ca Mong-Ryon si Choon-Hyang sunt, in sfarsit, gata de nunta. Se va face oare ? Intrebarea cu subinteles a Chae-Rin-ei pare sa prevesteasca alti nori de furtuna. Oare n-au incetat probele de fidelitate ? Hak-Do apeleaza la ratiunea lui Mong-Ryong pentru a opri nunta, dar cum sa te intelegi cu un indragostit ? Amenintarile nu sunt de nici un folos, dar problema trebuie rezolvata; mai ales cand nevasta ti-e obsedata de bani si toate meseriile sunt analizate prin prisma banilor pe care-i aduc. Si iar Mong-Ryong, de dragul Choon-Hyang-ei, munceste pe branci.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>