Cel din inima ta (II)

Aparitia brusca in restaurant a lui Kim Bok-Man produce dezordine fiindca Yoon-Hee nu se astepta sa fie descoperita asa repede. De aici vor aparea nepaceri si probleme la restaurantul occidental al hotelului Seul. Momentul de consolare pe care Yoon-Hee il cere cu nonsalanta are un martor nedorit: Yung-Jae, care se ascunde repede pentru a nu deveni inoportun, dar se vede ca-l doare preferinta fetei pentru hyungnim Tae-Jun.
Presedintele Kim, daca tot era acolo, isi viziteaza angajatii, pe Dong-Hyuk si Leo, care asta noapte au facut treaba buna. Doar ca dintr-un anume motiv, inca n-au cerut banii pentru actiuni. In loc de-a fi primit cu plecaciuni, Dong-Hyuk il mustra pentru imprudenta de a lua legatura cu ei direct in incinta hotelului victima. Urmatorul pas al “vanatorului”, rasplata: o zi peerfecta cu femeia ce-l obsedeaza si a carei aniversare e scuza perfecta pentru atentii delicate si insistente dar si explicatii si marturisiri de ambele parti.
In hotel, apropiatii abia asteapta petrecerea surpriza pentru aniversarea d-soarei Suh Jin-Yeong. Abia terminat programul de lucru, prietenii decid s-o astepte acasa cu pregatirile facute. Jenny are rol principal – accesul in casa – iar autoinvitatii au facut toate pregatirile. Mai putin Han Tae-Jun pe care l-au acaparat problemele si fuge in ultimul moment dupa cadou, uitand-o complet pe directoarea Lee Soon-Jeong careia i-a promis sa mearga impreuna.
Tarziu, in noapte, apare sarbatorita iar surpriza… surpriza e a tuturor, deopotriva!
Dezamagirea lui Tae-Jun e retinuta, dar lasa urme persistente pe care nici incercarea de consolare a Yoon-Hee-ei, nici purtarea voit dezinvolta a directoarei Suh nu o pot alunga. Noroc cu munca: ea poate salva aparentele si simula dezinteresul pentru problemele personale. Doar ca ele sunt prea evidente si nici la vila “Safir” lucrurile nu stau mai bine: si Leo pune punctul pe “i”, constatand brusca marinimie in afaceri a partenerului sau.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>