Adversarii lui Su Yang au pus tara la cale si au stabilit data loviturii: odata cu primirea la Curte a soliei dinastiei Ming. Aceasta urma a recunoaste noul monarh, iar cu aceasta ocazie invatatii intentionau sa dea lovitura de stat si sa restabileasca ordinea fireasca a lucrurilor. Cei trei capi – Seung Yu, Jong si profesorul lor – se intalnesc la resedinta Printesei Gyeong Hye pentru a pune la punct ultimele detalii. Intamplator, SeRyeong aude de faptul ca Seung Yu intentioneaza sa-l ucida pe tatal ei. Scena este parca trasa la indigo, atunci cand, fara sa vrea, Se Ryeong auzise intentia tatalui ei de a-l ucide pe Seung Yu sip e familia acestuia. De parca nu ar fi fost destul incercata, Se Ryeong e pusa din nou intr-o situatie mai mult decat delicata, trebuind din nous a aleaga intre salvarea tatalui sau si iubirea pentru Seung Yu. La randul sau, acesta din urma e macinat de indoiala si de vorbele celor apropiati, care l-au sfatuit sa se retraga cu cumnata si nepoata uneva departe, si sa traiasca in liniste. Aceeasi propunere i-o face si Se Ryeong, insa Seung Yu nu are alt gand decat razbunarea. Si pe cand discutia era in toi, isi face aparitia… Myeon.

Printesa Gyeong Hye isi incredinteaza in sfarsit sufletul sotului ei, si primul sarut isi face aparitia in viata greu incercata a cuplului princiar. Totul cu doar o zi inaintea tentativei de lovitura de stat. Cei doi se despart cu lacrimi in ochi si cu presimtirea tragica a faptului ca peste o zi totul s-ar putea termina, iubirea lor s-ar putea termina, iar scena ameniteste flagrant de despartirea lui Su Yang de sotia lui inaintea loviturii de stat prin care a preluat puterea. Si Seung Yu are o ultima intalnire cu Se Ryeong, si desi despartirea este rece, e clar ca Seung Yu s-a mai inmuiat, iar iubirea incepe sa-si faca incet incet loc din sipetul intunecat al sufletului unde fusese inchisa, nazuind sa iasa la lumina. Dar ziua cea mare soseste, si iubirea trece pe plan secund. E ora razbunarii ! Inca un episod extraordinar de captivant, ce sporeste valoarea acestei bijuterii de serial. Nu-l scapati !

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>