Urmare invitatiei, pe platourile de filmare din Namwon se prezinta cele doua cupluri de prieteni: Dan-Hyee cu Ji-Kyuk insotiti de Choon-Hyang si Mong-Ryong. Pe acelasi platou, voluntara, activeaza si Chae-Rin incercand sa-si vindece durerea de a fi fost parasita tocmai de ziua ei. Vazandu-l pe Mong-Ryong, apare dorinta de a-l recupera ca admirator, luandu-l de langa “nevasta”. Resemnata, Choon-Hyang rataceste prin zona de filmare incurcand pe toata lumea, pana e salvata de la un accident de munca de catre drectorul Hak-Do care, copilareste, inventeaza pe loc un motiv pentru care ar trebui sa caute impreuna recuzita traditionala. La despartire, in holul luxosului hotel in care e cazat Byun Hak-Do, fata-si vede sotul cu Chae-Rin in carca si Mong-Ryong o suna cerandu-i sa-i acopere absenta fata de parinti. Apare tocmai dimineata, la timp pentru a crea tatalui impresia ca amanadoi pleaca la scoala.
Liceul Jeil din Namwon. La Festivalul Toamnei, elevii pregatesc traditionalul spectacol “Romeo si Julieta” despre a carui desfasurare exisata si o legenda a liceului. Pe langa rolul protagonistei, lui Choon-Hyang i se repartizeaza si responsabilitarea recuzitei, pentru care fata apeleaza la resursele companiei de filmare, adica la directorul Hak-Do. Asa se trezeste la viata gelozia lui Mong-Ryong (in ce priveste piesa, oferindu-ne cateva scene delicioase), cat si a Chae-Rin-ei. Cateva vorbe ale Dan-Hyee-ei, la finele piesei, il supara pe faimosul director al agentiei de inpresariat DoDo, creeaza neintelegeri si strica relatia cu incantatoarea Choon-Hyang. “Sora mai mare” Chae-Rin devine omniprezenta in viata familiei Lee, acaparand atentia baiatului, situatie care-l flateaza pe Mong-Ryong, si-si atinge scopul de a o rani pe Choon-Hyang. Osciland intre cele doua fete, fara pic de preocupare pentru consecinte, Mong-Ryong vrea sa faca pe plac fiecareia si fireste, mereu iese o gafa, cel mai adesea ranita fiind Choon-Hyang.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>