Dupa ce Kenzo, noua mana dreapta a Lordului Dae Ju, umileste garzile Printului Yi San intr-o competitie publica, o noua intrecere urmeaza a avea loc peste doua zile. Lordul Dae Ju vede in aceasta prilejul ideal de a incerca mai mult: asasinarea cuiva important de la Curte. Planul este bine pus la punct, si nimeni nu pare a fi in stare sa-l mai opreasca. Si totusi, Dong Su afla ca ziua intrecerii ar fi “ziua cea mare”, astfel ca aparent planul lui Dae Ju – despre care intre timp aflase ca e cel din cauza caruia a murit tatal sau – este dejucat. Si totusi, inainte ca intrecerea sa inceapa, Kenzo ii cere acordul Majestatii Sale sa incerce arcul pe care urmeaza a-l primi ca dar castigatorul intrecerii. E momentul in care Kenzo brusc indreapta arcul catre podiumul unde se aflau oficialitatile si elibereaza sageata… Abilul Dong Su e luat prin surprindere… iar sageata ii scapa printre maini.
In timp ce la Palat toata lumea era adunata in curtea unde urma a avea loc intrecerea, la sediul Hoksa Chorong Un discuta cu Ji Seon trimiterea acesteia in siguranta la grupul ei de negot. Se teme pentru siguranta ei, de aceea il viziteaza pe Lordul Dae Ju pentru a-i reaminti de vechea intelegere. Intr-un final, acesta consimte sa o lase pe Ji Seon in pace cu conditia ca Un sa se manjeasca din nou pe maini cu o crima la comanda. Tot in acest episod, Sfantul Sabiei afla si cauza durerilor sale din ultimul timp, insa incearca sa ascunda de toata lumea acest lucru; nu se cade ca cel mai bun spadasin din Joseon sa fie considerat o persoana vulnerabila. In schimb, incidentul din timpul intrecerii de la Curte are consecinte grave, iar lucrurile iau din nou o turnura cu totul neasteptata. Sfantul Sabiei sau Dae Ju ? Cine sa fie mai abil de aceasta data ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>