Afisele expozitiei sunt o tortura pentru Eun-Suh, chiar daca nu recunoaste. Chiar si colegele se straduie sa le blocheze, s-o protejeze putin, lucru imposibil de realizat. Tae-Suhk inca-i mai poarta de grija si, sperand s-o readuca langa el, riscand sa fie renegat de familie, o cere-n casatorie imediat, pur si simplu. Se poate? Fireste ca nu se poate…
Joon-Suh vine sa-si vada sala unde va expune si are parte de un dus racoros din partea directoarei Kim, putin prea sincera. Toti il cred un ticalos, dar numeni nu-i reprosase nimic pana acum. Traiul in comunitatea restransa e dificil. Ratacind prin piata, pentru prima oara dupa despartire, se intalnesc si, vazand tristetea din ochii lui, Eun-Suh decide sa minta. Nu, nu l-a asteptat pe chei in ziua aceea, nu a racit acolo. Nu, nu-l iubeste destul, pentru ca nu ar fi in stare de sacrificiul facut de Yumi. Nu, nu e singura, e din nou cu Tae-Suhk. Ii spune chiar si de propunerea de casatorie si de impotrivirea familiei, asa ca totul sa fie cat mai real. Numai ca ochii nu pot minti.
Facand ordine pe birou lui Joon-Suh, Yumi gaseste poze cu Eun-Suh. Acum urmeaza scena de gelozie evitata atata vreme. Va urma una aproape identica facuta lui Eun-Suh de Tae-Suhk pe buna dreptate suparat ca e folosit fara scrupule, fara a se tine cont de sentimentele lui. Scena se petrece la vernisajul expozitiei lui Joon-Suh si lucrurile se complica destul de urat.
In timp ce merge spre casa, convinsa ca l-a pacalit pe Joon-Suh, fetei i se face rau din nou, nasul ii sangereaza si merge la spital unde afla ca a fost cautata pentru rezultatul analizelor de data trecuta. Vestea e foarte proasta. Ar putea fi leucemia care i-a rapus tatal, inainte ca ea sa se nasca. Speriata, cauta sprijin la ambele mame, cea biologica si cea de suflet, dar nu are curaj sa spuna nimanui. Oppa…. el va pleca definitiv in SUA, peste doua luni, dar Yumi pleaca la Seul si macar va putea vorbi cu el. Boala asta, boala asta e pedeapsa ei pentru toate suferintele provocate atator oameni, de-a lungul scurtei sale vieti.

Prezentare realizata de iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>