Tatal lui Yoon incearca cu duhul blandetii s-o convinga pe Eun-Suh, veriga slaba a cuplului, sa cedeze si sa plece cu ei in strainatate pentru a “compensa” timpul pierdut, sa-si gaseasca acolo un baiat si sa se marite. Se opune insa vehement Joon-Suh, abia intrat pe usa, si indrazneste sa se certe cu tatal sau.
Tae-Suhk a revenit la obiceiurile de fustangiu si Eun-Suh a redevenit camerista politicoasa cu oaspetii. Nu la fel de bine suporta Yumi. Ea n-a facut scene si nu si-a strigat durerea, de aceea nefericirea ei e mai mare. Incearca sa-si curme viata dar e salvata in ultima clipa, numai ca nu va mai picta niciodata. Si mai ingrijorator, dispare din spital. Remuscarile isi fac efectul si asupra hotaratului Joon-Suh. Daca s-a intamplat ceva rau? Blanda Yumi sta pe malul marii, invelita-n patura, cu medicamentele langa ea si vazandu-l pe Joon-Suh apropiindu-se, decide sa joace mai departe rolul sinucigasei, inaintand spre apa. Oare fericirea cuiva merita pretul unei vieti? Hotararea lui Joon-Suh de a rabda orice daca are sprijinul lui Eun-Suh se darama ca un castel din carti de joc. Ca si in copilarie, Joon-Suh nu mai poate face nimic pentru Eun-Suh si nici pentru el insusi.
Despartirea dorita de toata lumea se infaptuieste. Eun-Suh pleaca de la “oppa” si el nu are putere s-o opreasca. Chiar cand fata cade de oboseala, n-o poate nici macar vizita si Tae-Suhk se ocupa de ingrijirea ei. Parintii, din ambele parti, rasufla usurati, spun ca le pare rau dar hotararea e cea justa, insa nici unul nu-i e de folos copilului sau, caci reteta pentru durerea asta nu exista.
Timpul trece, nimic nu-i opreste cursul si numai zidurile scolii vechi stiu lacrimile ce se scurg pe furis, din ochii lui Joon-Suh. Linistea e inselatoare. Yumi vrea sa stie exact cat de mult s-au schimbat sentimentele logodnicului spasit, asa ca depune toate eforturile sa le puna la incercare.

Prezentare realizata de iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>