Dorinta printului Yul se implineste numai partial. Chae-Gyung afla cu durere ca Shin proiecteaza plecarea la studii in strainatate cu o persoana anume, dar nu are destula rabdare sa afle cine e persoana care-l va insoti. Cu toate acestea, nu renunta la el si nu-i dispusa sa-i cedeze afectiunea tandrului si duiosul Yul. Dezamagita, va suferi alaturi de Shin sau departe de el. Povestea printului Yul se dovedeste a nu fi singulara. Regele are vise dureros de vii, dar partenera din visul sau… Peste timp, povestea durerii lui Chae-Gyung va fi povestea aceleiasi dureri a Reginei de acum? Pentru anii indurati cu rabdatoare resemnare, Regina cere o singura compensatie: Regele va trebui sa-si sustina fiul si sa-l ajute sa acceada la tron!
In Palat, toate cuplurile de rang inalt par a fi neportivite, iar personalul de serviciu nu are voie sa se casatoreasca, situatie de nesuportat pentru “Regina Asigurarilor” si mama unei fete maritate intr-un loc unde altora le este prohibit. Situatia trebuie indreptata si, voluntara femeie isi sustine protestul chiar in fata fetelor Regale, ce promit sa discute problema modernizarii vietii la Palat.
Toate lucrurile par a merge din rau in mai rau: Yul, devine un mic Iago ale carui soapte consolatoare isi dirijeaza fara gres victima spre locul dezastrelor, barfele ataca modul de viata al parintilor printesei, Serenisima tulbura viata Regelui iar Printul Mostenitor gaseste dovezi ce-l fac sa se rusineze de trecutul Familiei Regale.

Prezentare realizata de iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>