Lee Min Ho a fost recent implicat intr-un accident de masina in timpul filmarilor pentru serialul „City Hunter” ce se difuzeaza in prezent in reţeaua SBS! Pe 13 iunie, un reprezentant al actorului a declarat” Azi 13 iunie, in jurul orei 3.30 p.m. a avut loc un accident de masina ce a dus la distrugerea parţiala a acesteia in timpul filmarii pentru City Hunter in zona lacului IIsan. Chiar daca impactul a fost unul foarte puternic si partea din fata a masinii a fost distrusa complet, din fericire Lee Min Ho nu a suferit leziuni semnificative.” O imagine de la locul accidentului a fost dezvaluita si arata ca masina pe care Lee Min Ho o conducea a fost deteriorata semnificativ iar situaţia putea fi mult mai grava.
Reprezentantul a mai adaugat “ Dupa accident, Lee Min Ho a fost transportat la un spital din apropiere si s-a intors acasa sa se odihneasca in jurul orei 6.p.m, dupa ce s-au analizat rezultatele testelor si s-a confirmat ca nu exista leziuni grave. Filmarile s-au oprit complet si se vor relua in funcţie de modul cum decurg lucrurile.”
Un membru al echipei de filmare ce se afla in masina in momentul accidentului a fost si el tratat la spital. Kim Young Seop producatorul City Hunter, a declarat: “Va trebui sa vedem cand putem relua filmarea in funcţie de starea Lee Min Ho. Aceasta scena de urmarire a masinilor s-a ridicat la aproximativ 7-8 minute, dar aceasta intrerupere nu va afecta programul de difuzare pentru aceasta saptamana „.
Nu este pentru prima oara cand un serial este la un pas sa fie compromis. Datorita faptului ca filmarile se fac cu o saptamana inaintea difuzarii serialului la televiziune, orice accidentare in timpul filmarilor a vreunui actor protagonist risca sa compromita intreg serialul. Accidentarea lui Jung Woo-sung a periclitat scenariul serialului Athena intr-un moment in care se intrase intr-un moment important al serialului – a doua lui jumatate -, despre care se stie ca, in orice serial coreean, marcheaza o schimbare de perspectiva si viziune. Serialul Dong Yi a fost la un pas de anulare in momentul unei greve spontane a actorilor, care au fost platiti cu intarziere. Astfel de momente vor putea fi preintampinate cand si producatorii coreeni isi vor schimba metoda de lucru, iar serialele vor fi finalizate in momentul difuzarii primelor episoade la televiziune. Dar cum niciodata nu poti sti ce ratinguri va inregistra un proiect, si daca se impune lungirea sau scurtarea numarului de episoade, aceasta alegere a producatorilor ramane in continuare o dilema, iar acest mod de lucru va expune serialele riscurilor inerente ce se pot ivi.

Articol realizat de alinabv – asiacinefil.com

3 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>