Pe 22 martie 2011, actrita taiwaneza Kelly Lin s-a maritat cu omul de afaceri Chris Young, in insulele Maldive. O poza de la aceasta nunta a fost facuta publica de proaspatul cuplu, circuland pe internet si confirmand traditia ca vedetele sa ascunda de ochii lumii evenimentele din viata privata, ca mai apoi, pe masura aparitiei diverselor zvonuri, sa confirme consumarea unui anume eveniment din viata lor personala. Lumea a speculat faptul ca Kelly s-ar fi grabit sa se casatoreasca deoarece era deja insarcinata, iar zvonul a fost alimentat de tacerea actritei. Acum, presa taiwaneza sustine ca Kelly Lin e insarcinata in 3 luni, cuplul intorcandu-se in Taiwan dupa luna de miere si bucurandu-se de viata maritala. Se spune ca cei doi ar fi cheltuit aproximativ 1,7 milioane dolari pentru o locuinta noua, pentru a oferi viitorului copil ce se va naste toate conditiile de care are nevoie. Agentia de impresariere a frumoasei actrite taiwaneze a refuzat orice comentariu pe aceasta tema, singura confirmare venita din partea acesteia fiind cea a casatoriei si a faptului ca lucrurile firesti isi urmeaza cursul.

In varsta de 35 de ani, Kelly Lin are o pregatire si o cariera de invidiat. La 10 ani s-a mutat cu familia ei in Santa Barbara (California), avand parte de o educatie aleasa, absolvind Universitatea din California cu specializarea Economie. Nehotarata ce sa faca dupa terminarea studiilor, aceasta a decis sa inceapa o cariera in show-biz in Taiwan. A incercat sa fie cantareata, dar nu a reusit de la inceput. In schimb, a primit in scurt timp numeroase oferte de modeling, in 2002 FHM numind-o “cea mai sexy femeie din Asia”. A aparut pe copertile a numeroase reviste de moda din Hong Kong, Taiwan si China, iar de aici pana la aparitia in filme a fost un simplu pas. A colaborat cu regizori precum Tsui Hark, Patrick Tam si mai ales Johnnie To, si cu actori precum Andy Lau, Stephen Chow sau Ekin Cheng. Succesul din lumea filmului a determinat-o sa renunte la tentativa de a deveni cantareata. Treptat a inceput sa fie cunoscuta si pe plan mondial ca urmare a nominalizarilor filmelor in care a aparut la festivalurile internationale de film. In 2008 a semnat cu Stellar Entertainment Ltd. detinuta de cunoscutul producator Terence Chang. Dar Kelly era hotarata sa nu apara in mai mult de 2 filme pe an, dedicand mai mult timp prietenilor si familiei, dar si activitatilor caritabile. Cele mai noi filme ale actritei au fost “Reign of Assassins” si parodia “Just Call Me Nobody”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>