Eliminarea prizonierului chinez a fost un act necugetat ce a lasat armata fara informatii pretioase despre actiunile inamicului. Repercusiunile nu se lasa asteptate. Micul detasament trimis in recunoastere ramane blocat in mijlocul a zeci de mii de soldati chinezi ce vor transforma inaintarea triumfala a Sudului, in retragere deznadajduita. Pyeonyang-ul este parasit in graba, iar compania a 2-a sacrificata din nou, cu ordin sa acopere retragerea. Tot ce poate face Lee Jang Woo pentru oamenii sai, este sa obtina permisiunea de a ramane cu voluntari, lasandu-i pe ceilalti sa se retraga. Devotamentul, ca si dorinta de razbunare, sunt puternice motive care vor mari numarul voluntarilor. Pretul sacrificiului lor va fi rascumpararea, pentru moment, a vietii lui Kim Su Yeon. Rivalitatea dintre Lee Jang Woo si Shin Tae Ho pare sa se fi transformat in calda camaraderie.
Rezistenta crancena a micii fortificatii injghebate, va costa vietile multor inamici dar si camarazi, iar sacrificiul pare inutil in fata blindatelor, ce par sa treaca peste… Su Yeon.
Egoismul “Eroului de la Pyeongyang” lasa compania fara promisele camioane pentru evacuare, supravietuitorii fiind nevoiti a se strecura prin campurile inghetate, in mijlocul teritoriului inamic.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>