Su Yeon refuza cu indarjire sa plece din Pyeongyang-ul evacuat, sperand ca va scapa cu viata din bombardamentul orasului si il va revedea pe Jang Woo, desi fratele ei vrea sa o trimita din orasul unde el ramane pentru a duce lupte sub acoperire impotriva armatei sud-coreene. In orasul facut ruine de aviatia americana, starea micului ranit e tot mai grava si Su Yeon iese din ascunzatoarea echipei conduse de fratele ei pentru a cere niste medicamente pentru el, dar nu primeste decat antiseptice. Nici sanatatea ei nu e grozava, e tot mai palida si trasa la fata si o chinuie dureri tot mai mari, dar incearca sa ascunda de toata lumea asta, desi faptul ca e insarcinata o face, in sinea ei, fericita.

Intre timp Jang Woo se apropie impreuna cu Tae Ho si restul companiei, de oras. Cei doi barbati sunt manati de dorinta de a limpezi o data pentru totdeauna relatia cu Su Yeon, iar restul camarazilor lor de dorinta de a infige ei primii steagul tarii lor pe cladirea primariei orasului, luand-o inainte soldatilor americani si devenind eroi peste noapte. Din pacate insa dorinta de a deveni eroi indeamna pe unii din companie la indisciplina si necugetare, ceea ce aduce conflicte cu soldatii din armata americana, care sunt la un pas de a fi ucisi. Din fericire conflictul este insa aplanat la timp si inaintarea spre Pyeongyang se reia in mars fortat.

Si armata sud-coreeana ajunge in sfarsit la Pyeongyang…

Prezentarea: maman_12003

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>