Armata sud-coreeana inainteaza spre Pyeongyang. Un raid aerian american la clinica unde lucreaza Su Yeon si prin imprejurimi face numeroase victime. Su Yeon lucreaza pana la epuizare, fara a manca sau a bea apa, in timp ce fratele ei, bolnav grav, pare a-si fi revenit pe moment, fiind pregatit sa faca ceva fapte marete pentru Partid. Insa gandul lui Su Yeon sta doar la Lee Jang Woo, apropierea armatei sud-coreene nascand speranta revederii marii sale iubiri.
De cealalta parte, un nou obstacol iese in calea companiei a doua. Pentru a inainta spre Pyeongyang, armata sud-coreeana are de trecut raul Han. Dincolo de acesta se afla Drumul Numarul 1, unde cu 3 luni in urma au fost ingropati camarazii lor si armele cand s-a produs invazia nordista. Dar traversarea raului se dovedeste un obstacol dificil, mai ales ca dincolo de el pandeau tancuri si armament greu nord-coreean, iar traversarea prin apa ar fi presupus, dupa cum o arata experienta dintr-o lupta anterioara, imposibilitatea de a folosi armament greu, ce nu putea fi transportat. In aceasta situatie, Lee Jang Woo pune la cale un plan de atac disimulat in masura a oferi timp unei misiuni speciale de a traversa la 1 km distanta de respectivul punct, raul, si a ataca prin surprindere inamicul. Prins ca in cleste, atentia inamicului ar fi fost astfel distrasa de la traversarea raului de catre compania a 2-a. Cu toate acestea, pare a fi ultima misiune pentru Tae Ho, care este hotarat ca dupa finalizarea ei sa isi prezinte, totusi, cererea de transfer.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>