Zi de sarbatoare in Nam Won, un targ din Joseon. Fetele isi aleg panglicile la tarabele din targ. Nou-aleasul magistrat starneste zarva pe ulitele targului aratandu-se poporului pe care-l va carmui. Aflam ca “cineva” numit Mong Ryong, isi permite sa nu fie prezent la asa un important eveniment.
La crasma, se pierd bani si sclavi la jocuri de noroc: cine are ce pierde! Dar proprietarul banilor se schimba repede pentru ca apare un haiduc ce isi ia in sarcina “redistribuirea” lor. Dar trebuie sa dispara la aparitia garzilor. Fireste, ca orice fat-frumos, va fi ascuns de o domnita in matasuri. Numai ca e doar  slujnica Hyang Dan, cea care a cusut hainele stapanei sale, Chun Hyang, fiica doamnei Weol Mae. Doamna Weol Mae face eforturi deosebite pentru a-si marita fiica cu Mong Ryong, fiul magistratului.
In afara targului, intr-o tabara, se face un antrenament militar mai ciudat: pe langa lupta cu ciomege, sabii, saritul zidurilor, se antreneaza  la … viteza de dezbracare, mersul in sir indian…compact… si alte nazbatii.
Aflam acum ca haiducul salvat este chiar fiul magistratului si iata de ce, Hyang Dan este pe cale sa ajunga si ea … haiduc!?!?!!

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>