Deoarece zvonurile cum ca actorul Bae Yong-joon si actrita Lee Na-young se vor casatori in curand au devenit tot mai greu de ignorat, amandoua agentiile de impresariere ale actorilor au iesit la rampa, cum de obicei se intampla cand anumite lucruri trebuiesc confirmate sau infirmate. Verdictul ? Zvonurile sunt neintemeiate. Yang Geun-hwan, un reprezentant al Keyeast Entertainment, a declarat: „Zvonurile legate de casatorie sunt neintemeiate. Acest zvon a circulat putin prin Coreea mai demult, iar acum pare a fi ajuns in Japonia. In orice caz, e doar un zvon ce a scapat din mainile cuiva, nu e nimic adevarat”. Conform zvonurilor recente, Bae si Lee ar fi urmat sa se casatoreasca in aprilie 2011. Anul trecut, insusi Bae Yong-joon a negat vehement aceste zvonuri, care au aparut si in anul 2008.

Anul trecut, Bae Yong-joon si-a cumparat o vila cu teren si curte la numai (!) 6,2 miliarde woni (aproape 5,5 milioane dolari). Un apropiat al sau a declarat, atunci: „De la debutul sau locuia intr-o vila costisitoare din Gangnam, si mereu spunea ca voia sa traiasca intr-o casa cu o curte pentru mult timp. De data aceasta, dorinta lui a devenit realitate”. Acest lucru a dat nastere la noi zvonuri, multi intrebandu-se cine va fi sotia care va avea grija de o astfel de casa. Recentele zvonuri spun ca aceasta ar fi Lee Na-young, nimeni alta decat protagonista feminina din recentul serial „The Fugitive: Plan B”. La originea zvonurilor se pare ca ar sta faptul ca in 1999, la debutul ei pe micul ecran, Lee a aparut alaturi de Bae Yong-joon in serialul „Did We Really Love ?”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

2 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>