“Action Replayy” este o comedie romantica indiana cu note de science-fiction, regizata de Vipul Shah (Namastey London, London Dreams). In rolurile principale au fost distribuiti Akshay Kumar – unul din actorii de succes de la Bollywood, posesor al unei proprii companii de productie, cu peste 100 de filme la activ, si Aishwarya Rai, cunoscuta vedeta feminina a filmului indian contemporan, care in 2010 a aparut pentru a doua oara in lista celor “100 cele mai influente personalitati ale lumii” a prestigioasei publicatii americane “Time Magazine”. Premiera filmului a fost stabilita a avea loc in perioada Diwali (“Festivalul Luminilor” in India, cel mai important festival indian din decursul unui an), in speranta unui succes la box-office. Criticii au sesizat unele similaritati intre “Action Replayy” si succesul hollywoodian din 1985, “Back to the Future”, insa regizorul a negat acest lucru, spunand ca sunt simple coincidente, in conditiile in care scenariul a fost adaptat dupa o piesa omonima in gujarati, probabil “inspirata” din cartea lui H.G.Wells, “The Time Machine”.

Demoralizat de cearta continua in care traiesc parintii sai, Bunty ajunge sa respinga totalmente ideea casatoriei, ba chiar blestema ziua cand s-au casatorit ai sai..Insa cand la aniversarea a 35 de ani de casatorie, parintii par sa aiba ultima lor cearta de cuplu, Bunty realizeaza ca nu le poate, sau, mai bine zis, nu-si poate permite ca acestia sa divorteze. Astfel, apeleaza la cea mai nebuneasca idee, pentru a schimba destinul parintilor iubiti, si, implicit, al sau: calatoria in timp.

O comedie simpatica ce ne aminteste ca filmul indian inseamna multa buna dispozitie, aventura si imaginatie, muzica de calitate si o punere in scena impresionanta.

Prezentare realizata de cris999 si krisztina – asiacinefil.com

1 Comments

  1. O comedie simpatica si reusita mai putin soundtrack-urile care nu cred ca au fost dintre cele mai inspirate, doar parere personala.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>