Cantaretul si actorul taiwanez Show Luo se pare ca a castigat, in 2010, aproximativ 10,5 milioane de dolari din activitatile sale din lumea show-biz-ului. Presa de scandal din Taiwan vorbeste de faptul ca acesta si-ar fi cumparat o casa de acesti bani, care, chipurile, ar fi folosita pentru a o „ascunde” pe noua lui prietena. Qiu Tingjun s-a zvonit ca ar fi urmatoarea prietena a lui Show, dupa ce acesta a ales-o pe fata pentru o reclama si a invitat-o sa fie fata principala din cel mai nou videoclip al sau. Cu par lung si pielea alba ca laptele, se zvoneste ca sunt mari sanse ca Tingjun sa fie cea mai noua prietena a cantaretului-actor. Cu cateva zile in urma, managerul lui Show a confirmat ca acesta se gandeste sa-si cumpere un apartament, insa a adaugat ca „in prezent cauta pretul cel mai bun si urmeaza sa se decida”. Intrebat daca apartamentul urmeaza sa fie folosit pentru a o ascunde pe prietena lui Show, managerul acestuia a zambit si a spus ca media este „foarte creativa”.

In varsta de 31 de ani, Show Luo a debutat in televiziune la sfarsitul anilor ’90, urmand o cariera de cantaret, dansator si om de televiziune. Mai apoi a cunoscut celebritatea ca urmare a succesului din cariera muzicala, si a unor seriale apreciate in Taiwan, precum „Corner with love”, „Hot Shot” sau „Hi my Sweetheart”. Presa de scandal l-a cuplat mai cu toate partenerele sale din seriale sau videoclipuri, insa nici pana in prezent acesta nu s-a casatorit. O mare parte din fanii sai, insa, il vor implicat intr-o relatie serioasa care sa duca la o casatorie. In opinia acestora, partenerul ideal pentru Show ar fi cineva precum Selina Jen, membra popularei formatii taiwaneze pop de fete S.H.E.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>