Viata amoroasa a top-modelului taiwanez Lin Chi-ling mereu s-a aflat in lumina reflectoarelor. Cu cateva zile in urma, un prieten al familiei Lin a dezvaluit faptul ca Chi-ling se va marita cu Scott Qiu Shi Kai, un instarit om de afaceri de 35 de ani, a carui familie a facut avere vanzand obiecte de baie si de toaleta. Parintii lui Chi-ling si-au impus punctul de vedere legat de nunta fiicei lor, dupa ce fratele mai mare al acesteia s-a casatorit anul trecut. Astfel, intr-un interviu acordat anul trecut, mama lui Chi-ling a spus ca fiica ei s-a gandit serios la casatorie in ultimul timp. Si Chi-ling a facut public faptul ca urmeaza a-si petrece mai mult timp cu familia in 2011, sperand ca-si va gasi persoana potrivita cu care sa-si intemeieze o familie. Qiu Shi Kai a fost “candidatul” de care familia Lin a fost cel mai mult multumita. Cele doua familii nu doar ca sunt prietene de mult timp, dar Chi-ling si Shi Kai se si cunosc din copilarie. De asemenea, familia modelului devenit actrita nu a putut sa nu tina cont de previziunile prezicatorului din Hong Kong Peter So, care a anticipat ca norocul lui Chi-ling pentru o casatorie va tine pana in 2011, si ca dupa 2011 ii va fi greu acesteia sa se marite.
Lin Chi-ling, in varsta de 36 de ani, a debutat in televiziune in 2002, cand a filmat o reclama pentru un post tv din Hong Kong. S-a vorbit mult pe internet despre ea, in 2004 a fost invitata sa modereze o emisiune de moda in China continentala, a aparut intr-o multime de reclame si materiale publicitare in Taiwan si peste noapte s-a trezit o vedeta nationala. Lumea modei din Taiwan a fost cuprinsa de “nebunia Lin Chi-ling”, iar presa a inceput sa vorbeasca de “fenomenul Lin Chi-ling”. Pe val, in 2008 a urmat debutul in lumea filmului, tocmai in super-productia lui John Woo, “Red Cliff”, iar mai apoi a aparut alaturi de Jay Chou in “The Treasure Hunter”.
In momentul in care au aflat de relatia ei cu omul de afaceri chinez, fanii lui Chi-ling s-au opus vehement evolutiei acesteia. Chi-ling a incercat sa ii linisteasca, in timp ce Shi Kai a declarat: “Fanii nu inteleg relatia noastra. Lin si eu suntem indragostiti nebuneste unul de celalalt, nu e cu mine pentru banii mei. In fapt, dupa ‘Red Cliff’ ea a castigat aproximativ 760.000 de dolari”. Nunta, conform discutiilor, urma a avea loc in toamna lui 2009, iar Chi-ling isi facuse planuri ca in prima jumatate a lui 2010 sa aiba un copil. In ciuda faptului ca viitorul sot – a carui avere se ridica la 170 milioane de dolari – era dispus sa investeasca chiar in industria cinematografica pentru a-i sustine cariera in lumea filmului, soarta a facut ca pana in acest an nunta sa nu aiba loc, si zvonurile sa tina locul certitudinilor.Acum, aceste zvonuri tind sa se transforme tot mai mult in realitate, iar in acest an fericitul eveniment se pare ca va avea in sfarsit loc.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>