Actorul si cantaretul coreean Rain, vedeta serialului „The Fugitive: Plan B”, neaga acuzatiile cum ca ar fi uitat sa plateasca inapoi banii pe care i-ar fi imprumutat de la un coreeano-american pentru jocuri de noroc in Statele Unite in urma cu 3 ani. Raspunsul a venit doar dupa ce ziarul zilnic de sport din Coreea, „Sports Seoul”, a publicat stirea conform careia un antreprenor din domeniul IT si totodata promotor de concerte pe nume Andrew Kim l-a dat in judecata pe superstarul de 28 de ani pentru ca nu i-a restituit suma de 150.000 de dolari cu care acesta si-a acoperit datoriile la jocurile de noroc si si-a finantat viitoarele astfel de cheltuieli la cunoscutul hotel Bellagio din Las Vegas in iunie 2007. „Nu a existat nici o forma de tranzactie financiara intre Rain si Kim”, a declarat reprezentantul legal al lui Rain, firma „Yoon & Yang LLC” intr-o declaratie publica prin agentia lui Rain, J.Tune Entertainment. Kim a avut relatii financiare doar cu Star M., detinatorul drepturilor concertului mondial al lui Rain din 2007, in timp ce insusi Kim a declarat ca nu exista document care sa demonstreze ca Rain a imprumutat bani, a completat „Yoon & Yang”. In timp ce Kim a admis ca nu a avut o obligatiune din partea lui Rain pentru a-si argumenta pretentia, acesta a spus ca asta s-a intamplat deoarece „nu e cineva care sa nu aiba bani, e o vedeta”, si ca cei doi „erau prieteni si, in egala masura, parteneri de afaceri”, dupa cum reiese din argumentarea din plangerea facuta in fata Curtii. In aceeasi plangere se arata ca Rain are „o aplecare puternica spre jocurile de noroc” ce reiese din modul repetat in care acesta „punea pariuri de pana la 10.000 de dolari”, iar conform „Sports Seoul” si declaratiilor lui Kim, Rain a vizitat cazinourile din Las Vegas de pana la 4 ori in 2007.

Pe langa insinuarile legate de jocurile de noroc, Andrew Kim l-a mai acuzat pe Rain de faptul ca a incercat sa evite incorporarea in serviciul militar obligatoriu de 2 ani obtinand un „green card” in Statele Unite. Acesta a spus ca el ar fi aranjat si platit pentru Rain „consultarea cu un avocat din domeniul Imigratiei”. „Yoon & Yang” a calificat acuzatia drept „calomnie intolerabila”, afirmand in schimb ca Rain s-a intalnit cu un astfel de avocat pentru a discuta despre viza de lucru in Statele Unite, necesara actorului pentru a-si extinde cariera in aceasta tara. „E de bun simt ca nu avea sa renunte la reputatia pe care si-a creat-o din greu pe durata unui deceniu evitand serviciul militar”, a spus firma aparatoare a lui Rain. Trebuie spus ca in acest an, Rain a primit o notificare de a intra in serviciul militar, insa Administratia de Recrutare a Militarilor a acceptat amanarea datei incorporarii pana anul viitor, din motive legate de cariera actoriceasca si muzicala a vedetei. „Nu e decat un proces incorect prin care Andrew Kim incearca sa manjeasca statutul lui Rain abuzand de celebritatea acestuia si incercand sa castige avantaje ca urmare a anularii spectacolului lui Rain din L.A.”, a spus in incheiere declaratia aparatorilor lui Rain. Spectacolul din Los Angeles al lui Rain nu a mai avut loc in 2007 ca urmare a mai multor conflicte intre agentia lui Rain si compania lui Kim, ce a avut ca urmare un proces intentat vedetei, insa o Curte a considerat ca Rain nu a avut nici o responsabilitate pentru anularea concertului.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

1 Comments

  1. Concertul s-a anulat pentru ca nu au fost indeplinite niste conditii minime pentru sustinerea concertului. Rain a declarat intr-un interviu ca i s-a cerut sa nu danseze decat foarte usor pentu ca scena avea probleme, iar sonorizarea live avea probleme sugerandu-se sa se faca playback. Sa spui asta unui om care a fost dansator profesionist si care insista sa cante in mare parte live (nu total pt ca danseaza foarte mult si super bine) este o porcarie! Sper ca ziaristii din Coreea sa fie mai atenti cand scriu articole (din pacate au si ei paparazzii lor). Fighting Rain!!!

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>