In anul 1987, apare unul dintre cele mai bune creatii ale lui Normand Spinrad, Masinaria Rock’n Roll sau Little Heroes, un roman puternic despre sex, rock, revolutie si manipulare a maselor. Intr-un viitor apropiat, oamenii nu mai locuiesc in case sau apartamente ci pe strazi, drogati si incinsi la maximum de hit-urile artistilor virtuali. O retea planetara, asemanatoare internetului, induce milioanelor de oameni iluzia libertatii, a dragostei adevarate si gaseste raspunsuri referitoare la existenta umana. Revolutionarul Norman Spinrad, adeptul sloganului „E interzis sa interzici!” exploateaza la maximum nelinistea fiintei umane si ingaduie corporatiilor sa transforme umanitatea intr-o sclava sexuala si neputincioasa.

Lipsa inspectorului Kim Hyeongdo ii atrage pe ofiterul Jang si pe domnisoara Heo intr-o cursa infernala si contracronometru. In acelasi timp, in capitala vechiului Joseon, Hanyang, mai ales in cartierele marginase ale sale, disparitiile unor supusi ai regelui Gwanghaegun transforma cercetarile autoritatilor intr-un calvar nemilos. Desi in aceasta ancheta se implica organizatia secreta condusa din umbra de secretarul regelui, lucrurile nu evolueaza in directia buna. Misterul se adanceste si mai mult cand in locurile presupuselor disparitii sunt gasite niste papusi de paie, semn de magie neagra. Ofiterul Jang si domnisoara Heo nu accepta faptul ca inspectorul Kim e de negasit, semn ca intre cele trei personaje s-a nascut o relatie de prietenie frumoasa. Astfel, la rugamintea secretarului Jiseung, domnisoara Heo va cunoaste un clarvazator misterios, izolat in mare secret intr-una din inchisorile capitalei.

Prezentare realizata de ionicar – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>