Sosirea solului din Qing este asteptata la palatul regal cu neliniste, deoarece generalul Ingguldai a fost un bun prieten al defunctului print So-hyun si toata lumea e sigura ca va dori recuperarea fiului ramas orfan al acestuia de pe insula Jeju. Regele se teme si de intrebarile puse de sol in legatura cu disparitia de pe piata a coarnelor de bivol, necesare fauririi de arcuri de mare putere. Spre deosebire de credinta poporului ca regele e manipulat de nobili si nu isi poate apara nepotul, aflam cu surprindere ca regele insusi unelteste moartea copilului si e foarte nemultumit cand afla ca tentativa de ucidere a acestuia a esuat. Consilierul il linisteste, spunand ca e doar o problema de timp si vestea mortii micutului va sosi curand, insa el nu stie ca Te-ha si insotitorii sai au ajuns deja la locul de intalnire de la templul Unju, avand insa pe urme pe inversunatul De-gil.

De-gil ajunge la templu cu cei doi tovarasi ai lui, insa cei cautati plecasera, lasand urme incalcite imposibil de interpretat. Parca i-a inghitit pamantul pe cei vanati si De-gil intelege acum ca fost dus de nas de un maestru al strategiei. Insa nici el nu poate fi inselat mult timp. Spiritul de observatie il duce curand pe drumul bun si vanatoarea cea incrancenata reincepe, cu si mai mare perseverenta.

Prezentare realizata de maman_12003

 

 

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>