Hide and Seek este un thriller plin se suspans si neprevazut realizat in acest an in India, dupa o reteta clasic hollywoodiana. De altfel, in 2005, un film similar a fost realizat la Hollywood, cu Robert de Niro, fara a fi avut un succes deosebit. Productia indiana nu a preluat decat titlul, nefind vorba de un remake asa cum mai nou cinematografia indiana incearca (ca de exemplu Oldoy – Zinda). Un film cu actori noi, cu buget redus, insa bine realizat pentru genul sau. Regia e semnata de debutantul Shawn Aranha, care a declarat la premiera ca a folosit o noua tehnica de filmare in filmul sau de debut, care ii determina pe spectatoti sa se simta captivi, asemeni personajelor din film: “Am filmat acest film intr-un stil foarte diferit. Am folosit o tehnica claustrofobica. Nimeni nu a incercat-o, inca, la aceasta magnitudine, pentru un film, in India. A fost folosita mai ales la scurtmetraje. Publicul se va simti ca si cum s-ar afla pe muchie de cutit, pe masura ce povestea avanseaza. Spectatorii se vor regasi pur si simplu captivi in film. Se vor asocia mult cu personajele.Sunt foarte increzator”. Intr-unul din rolurile principale apare actorul Purab Kohli, vedeta din “Rock On”, unul din marile succese din 2008 in India. Un film care va face deliciul fanilor thrillere-lor si in general al familor Bollywoodului.

Intr-o seara de Craciun, 6 prieteni se intalnesc si isi propun sa se joace de-a v-ati ascunselea. Nimeni, insa, nu s-ar fi putut gandi ca vietile lor aveau sa se schimbe dupa acest joc copilaresc. La 12 ani dupa, acestia se reintalnesc si in scurt timp realizeaza ca cineva se joaca cu ei. Nimeni altul decat… Mos Craciun, care le dicteaza regulile jocului. Desigur, v-ati ascunselea. Prinsi captivi intr-un mall, cei sase buni prieteni din copilarie devin cei mai rai inamici. Dupa ce jocul debuteaza, acestia incep sa fie omorati unul dupa altul. Cine e responsabil pentru toate astea ?

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>