De-gil aude de la Wang-son cã On-yon a fost vazuta pe malul raului si o ia la goana ca un nebun spre locul respectiv. Vedem un De-gil cum nu credeam ca vom vedea, nerabdator si sfios, cautand cu ochi flamanzi si plini de dor o silueta subtire de femeie, un De-gil vulnerabil ce pare sa isi scoata pentru o clipa o masca ce si-o pusese demult. Cand ajunge la locul respectiv, da insa de rivalul sau Chon Ji-ho, care ii intinsese o capcana cu scopul de a-l ucide. Din fericire insa generalul Choi si Wang-son isi dau seama ca e ceva in neregula si pornesc pe urmele lui, ajungand exact la timp pentru a-l ajuta. Insa De-gil vede deja rosu de furie si devine necrutator, vrand sa il ucida pe Ji-ho pentru cursa intinsa si pentru sperantele naruite, si generalul Choi reuseste cu greu sa il opreasca de la o crima, devenind el insusi cel asupra caruia De-gil isi descarca furia cu arma in mana.

Insa On-yon intr-adevar nu e departe – fratele ei tocmai o marita cu un vaduv nobil si bogat, care nu stie ca viitoarea sotie e o sclava fugita cu fratele ei in conditii dubioase, si ajunsa la un statut social inalt in conditii ciudate. On-yon asteapta venirea serii si finalizarea ceremoniei de nunta, apoi se furiseaza din casa in haine de barbat pornind spre un tel nestiut de nimeni. Curand insa pe urmele ei pornesc mai multe grupuri de oameni, fiecare dorind sa o prind, dar din scopuri total diferite. Va reusi On-yon sa ajunga unde si-a propus, sau va fi prinsa chiar de barbatul pe care il credea mort de mult timp si care a cautat-o fara incetare de opt ani ?

Prezentare realizata de maman_12003 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>