Intr-un final, Jang Woo se reintalneste cu Su Yeon, si nu se mai poate desparti de aceasta. Anterior aflase de la sora lui Su Yeon faptul ca tatal sau murise, insa durerea ii este stearsa de trairea din plin a clipei revederii lui Su Yeon. Cei doi uita de ei, in acele cateva ore cat sunt impreuna, insa despartirea lor este fortata de inrautatirea starii de sanatate a fratelui comunist al lui Su Yeon. Intarziind cateva ore, Jang Woo incalca regulamentul militar si are de suferit consecintele de rigoare. Rivalul sau Tae Ho nu il iarta, asa cum nu a facut-o niciodata, readucandu-l pe Jang Woo intr-o situatie dificila.

In acest episod apare o noua misiune pentru compania eroilor nostri: recucerirea unui deal pe care nord-coreenii isi creasera o veritabila fortareata din care se aude in continuu glasul asurzitor al unei mitraliere rusesti ce secera viata tuturor celor ce incearca sa se apropie de ea. Nici raidurile aeriene americane nu au reusit sa distruga buncarul unde se afla mitraliera, astfel ca acel punct crucial pare imposibil de cucerit. Dar solutia o va avea tot Jang Woo.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>