Aishwarya Rai Bachchan si Kate Winslet vor aparea impreuna intr-o reclama pentru televiziune. Amandoua actritele sunt celebritati ambassador pentru cunoscuta firma L’Oreal, si se zvoneste ca un regizor cunoscut la nivel international va fi cooptat in vederea filmarii reclamei in Italia. Cel putin asa a declarat zilele trecute Aishwarya. Aceasta a spus ca mereu a admirat-o pe Kate Winslet si munca ei, si ca e incantata sa lucreze cu actrita din filmul „Titanic”. Unii cred ca aceasta reclama va fi inceputul planului L’Oreal de a o muta pe Aishwarya spre o piata targetata la un nivel superior demographic celei din care facea parte pana acum. Oferta cunoscutei companii vine dupa ce faimoasa actrita indiana a refuzat o oferta de a aparea intr-o reclama pentru o crema creata de o companie de frumusete. Locul ei a fost luat de Sonam Kapoor, ce a devenit imaginea companiei respective.

Colaborarea Aishwaryei cu L’Oreal a inceput in 2003, aceasta aparand in reclame pentru sampoane, vopsele de par, rujuri si colorant pentru gene (mascara). Multi considera ca vedeta indiana e flexibila in aparitiile sale in acest gen de materiale, prezenta ei in materialele promotionale ale companiei la nivel mondial fiind in crestere. Nu intamplator rclamele in care aceasta apare au fost dublate in italiana si prezentate pe piata mediteraneana.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>