Incercand sa salveze de la o recrutare fortata un biet om, Lee Jang Woo este surprins de rivalul sau Shin Tae Ho, care, asa cum a mai facut-o o data, il denunta superiorilor sai. Jang Woo este pus sa aleaga intre carcera si pierderea oricaror drepturi banesti pentru perioada cat a fost in armata, sau tabara de instructie din Busan. In cele din urma alege sa se duca in Busan, unde in cateva luni se pregateste pentru a deveni locotenent si a conduce plutoane pe front. Practic, se pregatea pentru a deveni superiorul unor oameni trimisi la moarte sigura in prima linie. Intre timp, Shin Tae Ho ramane pe linia de aparare a raului Nakdong, de care armata sud-coreeana trage cu dintii pentru a evita ocuparea intregii tari de catre nordisti. Intr-un final, capitanul il va trimite pe Tae Ho in Busan, pentru a-i aduce pe nou-instruiti, data fiind lipsa de cadre superioare pe front. Iar primul lucru pe care il face cand ajunge in Busan e sa verifice lista cu numele noilor militari pregatiti, lista pe care apare si numele rivalului sau Jang Woo.

Un episod in care partea importanta a actiunii se muta in furnicarul numit Busan, unde destinul face ca Jang Woo si Tae Ho sa alerge dupa himera numita Su Yeon. Doar unul dintre ei va fi sortit sa o reintalneasca. Care va fi acela ?

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>