Cine nu o mai tine minte pe Kim Ah-joong, vedeta blockbuster-ului „200 Pounds Beauty” ? Recent, frumoasa actrita si-a adaugat inca o calificare pe langa cea de actrita, in curriculum vitae. Mai exact, a reusit sa scrie o carte, cu ajutorul unui profesor indrumator ales din cadrul Universitatii Nationale din Seul, o institutie de invatamant superior de top din Coreea. Cartea face parte din studiile din domeniul media pe care actrita si le definitiveaza. Un oficial al universitatii a aratat ca actrita a scris cartea intitulata „Comunicarea emotionala” in colaborare cu profesorul Kim Seong-sook. In fapt, cartea va fi folosita in cadrul universitatii dar si de alti profesori si oficiali insarcinati cu „pop cultura”. Copii ale acestei carti au fost deja tiparite si vor fi folosite de studentii de la demografie din cadrul universitatii.

In varsta de 27 de ani, cunoscuta actrita si totodata model Kim Ah-joong a cunoscut celebritatea in urma interpretarii rolului unei fete supraponderale (Ha-na) care in urma unei operatii estetice devine un star pop de succes in filmul „200 Pounds Beauty”. In 2007 a fost recompensata cu premiul pentru Cea mai buna actrita la Grand Bell Awards, si toate companiile comerciale doreau sa o vada facand reclame produselor lor. Actrita a incercat sa combine talentul actoricesc, cel muzical (a interpretat cunoscuta melodie „Maria” si „Beautiful Girl” de pe coloana Sonora a „200 Pounds Beauty”) si frumusetea cu studiile, reusind pana in prezent sa termine cu succes studiile din cadrul Universitatii Dongduk (institutie exclusivista in care pot invata doar persoanele de sex feminin) si sa absolve Institutul International de management al hotelurilor din Elvetia. In momentul de fata urmeaza facultatea de media din cadrul Universitatii Coreea din Seul, lucrand la lucrarea de licenta.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>