Timpul a trecut, iar Dong Yi a crescut la Biroul de Muzica sub ingrijirea lui Hwang Ju Shik. Acum a devenit o frumoasa domnisoara priceputa in treburile de la Birou, indispensabila orchestrei de muzicanti de la Curte. Intr-una din seri, insusi regele Sukjong, intorcandu-se la Palat, aude o melodie frumoasa interpretata de Dong Yi. Manat de curiozitate, a doua zi da ordin ca muzicantul care a interpretat melodia ce i-a mangaiat simturile si pe care nu o mai auzise sa fie adus in fata lui. Insa Dong Yi nu avea calificarea necesara de a atinge macar instrumentele care delectau urechile fetelor laminate, dar sa mai cante la ele. Pentru a evita complicatiile, maestrul ei, Hwang Ju Shik, o trimite in afara Palatului o vreme, la atelierele mesterilor instrumentisti.

Viata de la Palat pare a fi tulburata de unele evenimente stranii. Recent cazuse un meteorit tocmai in curtea Palatului, lucru care la acea vreme era interpretat ca un semn ce vesteste mari nenorociri. In aceleasi zile, nobilii discuta cu regale revenirea la Palat a doamnei Jang, fosta concubina regala. In scurt timp se dovedeste ca doamna Jang este nimeni alta decat tanara care cu ani in urma ii salvase viata lui Dong Yi, dar sip e care Dong Yi o vazuse facand semnele pe care le facuse Inspectorul General inaintea mortii sale. Revenirea ei la Palat starneste o adevarata furtuna. Ea este sustinuta de Factiunea Sudistilor, condusa de cel care a ordonat toata conspiratia impotriva Fratiei Spadei, dar mai ales de rege, care a cerut revenirea ei la Curte dupa incidentele rusinoase din trecut. De cealalta parte, Factiunea Apusenilor se opune acestei reveniri a concubinei regale, in frunte cu insasi Regina-Mama. Pe acest fundal are loc o prima confuntare intre cele doua grupari, iar Biroul de Muzica cade la mijlocul unei noi conspiratii.

1 Comments

  1. Buna ziua,

    Va rog sa-mi permiteti sa -mi deschid cont -pentru a putea viziona serilele coreene istorice
    Va multumesc

Post your comment

Solve : *
6 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.