Vrajit de muzica trista de haegeum, regele o gaseste pe Dong Yi in lacrimi, chemandu-l cu glas trist. Sub presiunea momentului, sentimentele lui izbucnesc navalnic si o strange in brate pe cea pe care o crezuse pe veci pierduta. O discutie calda are loc apoi intre cei doi si Dong Yi ii spune regelui cat de mult a incercat sa ajunga la el. Chun Soo si comndantul Suh sunt repede anuntati ca fata e la resedinta din afara palatului regal, si intalnirea cu ei nu intarzie. Insa Dong Yi e foarte slabita. Tensiunea si efortul i-au epuizat ultimele resurse de energie. E tot mai slaba si starea ei il ingrijoreaza enorm pe Chun Soo.
In acest timp superintendentul Jang si regina simt ca totul le scapa din mana. Yoon, guvernatorul tribunalului o spune fara ezitare si, cand Jang isi pierde controlul, intre ei izbucneste o cearta violenta. Factiunea Sudica simte ca trebuie sa isi stranga randurile si sa se pregateasca pentru orice eventualitate, in apararea noii regine si a propriilor lor pozitii.

1 Comments

Post your comment

Solve : *
7 + 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.