Brain.E18Personalitatea profesorului Kim Sangcheol devine din ce in ce mai “demonica”. Creste nebanuita in el dorinta de afirmare si recunoastere, a numirii ca director al centrului de cercetare in timp ce demonii trecutului se arata tot mai des, paralizandu-i miscarile.
Nenorocosul pacient Song Minu intra in coma profunda si parintii doresc dechiderea unei investigatii privind tratarea fiului lor. Speriat, Dong Seungman radiaza informatiile acestei interventii din hardiscul microscopului electronic si in acest fel si ultima sansa a lui Ganghun de a demonstra ca operatia s-a facut corect. Mai e o sansa, camera cu care-a filmat Beomjun dar, in cadere, i-a disparut cardul de memorie. Unde poate fi gasit acesta? Oare unde a juns? In mainile cui?
Toata conducerea departamentului de neurochirurgie de la Chunha e bolnava de nervi:profesorului Ko ii tremura mainile, Profesorul Kim are o tumora ce-i tulbura mintea, asistentul profesor Seo are fobia salii de operatie si singurul chirurg valid e cecetat pentru malpraxis. In caudarea probelor care sa-i dezvinovateasca, in biroul profesorului Kim, sedat, Ganghun gaseste motivul deasticei schimbari de personalitate a maestrului, care decide sa-si asume vina pentru operatia nereusita a lui Song Minu, ca o ispasire a greselii din trecut. Consecinta este revocarea tuturor sarcinilor medicale ale profesorului Sangcheol.
In schimb, Lee Ganhun decide sa salveze cu orice pret viata pacientului si astfel sa dovedeasca nevinovatia medicilor curanti cat si sa extirpe tumora profesorului Kim Sangcheol si sa-si dovedeasca suprematia in neurochirurgie. Pacientul Song Minu e salvat dar cu profesorul Sangcheol e alta povste, caci refuza sa fie tratat.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>