Brain.E17O cina organizata de Jang Yujin are finalitate dezastruoasa:secretul bine pastrat al tinerei e dezvaluit fara retineri de suspiciosul sau tata, fara ca dr.Lee Ganhun sa reactioneze emotional. Asta e lovitura finala pentru rasfatata fiica a magnatului Jang; e dovada ca doctorul n-are nici un sentiment pentru ea. Slabiciunea Yujin-ei este fiica sa, Ruby, ale carei toane se dovedesc a fi boala pe care o va descoperi si trata Lee Ganhun.
Concurenta intre medici devine tot mai acerba si sechelele psihice nu se lasa asteptate. Rezidentii sunt pedepsiti pentru ascultarea unuia sau altuia dintre medici dupa fiecare rotire a centrelor de popularitatea si puterea conferita de aceasta. Seungman cade victima lui Ganghun dar Jihye rezista eroic si refuza sa se piarda in acset joc. Dupa problemele de constiinta ale asistentului profesor Seo, devin tot mai grave tulburarile profesorului Kim Sangcheol, a carui vedere cedeaza in mijlocul unei periculoase abordari a unei tumori de adancime. Calcandu-si mandria, pentru siguranta pacientului, apeleaza el insusi la Lee Ganghun care sa lasa greu induplecat de rugamintile a trei doctori pana sa-si dea seama de gravitatea situatiei si sa cedeze cererii disperate a echipei de chirurgi. Pacientul Song Minu e insa fara de noroc. Nici Ganghun nu poate face minuni dar poate fi increzut si-si permite cearta si discutii despre ierarhizare si prioritatea functiilor, in timp ce craniul pacientului e deschis. Tanarul Song Minu e programat pentru o a doua operatie in timp ce profesorul Kim Sangcheol, dupa o examinare la spitalul Hanbit, afla ca atat problemele de vedere cat si schimbarea de personalitate se datoreaza dezvoltarii unei tumori in creierul sau. Ganghun devine in mod ostentativ infumurat in timp ce Asistentul Seo Junseok se intoarce din concediu cu mana drapta bandajata, provocand adanca ingrijorare doctoritei Yun Jihye in timp ce Jo Daesik persevereaza constant in atentiie acoradate asistentei sefe Hong iar adormitul Bonggu se pierde in oglinda ochilor micutei Hayeong.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 + 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.