Brain.E19Yun Jihye afla si ea intamplator de tumora profesorului Kim iar dirctoarea Hwang rememoreaza evenimente de mult uitate, care explica si stergerea selectiva a memoriei evenimentelor neplacute din viata acestuia si conditia sa actuala.
In timp ce profesorul asistent Seo Junseok incearca sa treaca peste fobia blocului operator cu o mana bandajata care sa-i acopere temporara neputinta,descoperita dealtfel,de rivalul Lee Ganghun care pe branci, in blocul operator, cotrobaie in cautarea cipului de memorie al camerei video cu inregistrarea interventiei asupra pacientului Minu. Se pare ca totusi a fost o greseala…, greseala reala sau imaginara, care va face obiectul santajarii profesorului Kim: se lasa operat, sau, isi va narui visul de a lasa in urma sa elevul perfect si ireprosabil.
Kim Sangcheol se va lasa santajat, va accepta operatia dar are si el o conditie: sa-si vada propiu-i, inegalabilu-i creier, salasul atator ganduri creative-studiile sale si atator ambitii si remuscari; vrea o ridicol de imposibila operatie sub sedare constienta, pe care doar nemasurata autosuficienta a lui Lee Ganghun o poate face.
Beomjun si Daesik il conduc pe profesor in blocul operator unde toti medicii sunt sub stare de tensiune. Jihye chiar clacheaza si ultima clipa decid sa nu participe-este prea implicata emotional si nu se poate controla iar Seo Junseok se declara onorat sa-l asiste pe Ganghun in locul ei.Acesta va fi supremul examen la care-i supune maestrul lor.
Periculoasa procedura a sedarii constiente incepe dupa usoare impotriviri dar in final toti decid ca trebuie indeplinita dorinta profesorului Kim Sangcheol, care astfel le ofera prilejul unei alte lectii experimentale chiar el constituindu-se in material didactic. Uimitor, Ganghun ii acorda rivalului Seo Junseok ocazia sa-si demonstreze siesi ca poate depasi emotiile si sa fie un bun profesionist.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 × 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.