Se pare ca O Su Yeong e la fel de bolnava, daca nu chiar mai mult decat Gang Jeong Hui si asta datorita mamei care nu a fost niciodata multumita de performantele ei. In urma dezastrului de la galerie, Jeong Hui are alt soc si doarme incontinuu. Disperat, Park Mu Yeol incepe sa faca investigatii. Astfel, impreuna cu Eun Jae si chiar cu interventia menajerei, descopera ca lipseste un tablou, desi responsabilii galeriei de arta au negat aceasta posibilitate in fata politiei.
Cu toata zarva creata de vandalizarea tablourilor, Mu Yeol nu-si mai poate stapani sentimentele si incearca sa se apropie de “gagauta”, fara un succes deplin. Cauza ? Intai o pisica, apoi doi politisti si, la urma, tatal si fratele ei. Chiar si asa, cei doi sunt in al noualea cer, mai ales gagauta care crede ca este un vis, un basm.
Descoperind ce a facut sotia lui, Dong Su ia o hotarare nesabuita. Incearca sa-i stearga urmele si actioneaza ca si cum el ar fi fost hartuitorul superstarului. Reporterul Go, pe faza ca intotdeauna, intuieste ca se petrece ceva necurat si-l urmareste pe Dong Su, din nefericire. Totusi, apuca sa-i comunice directorului Kim banuielile sale. La randul lui, directorul o anunta pe Eun Jae sa-l previna pe Mu Yeol care urma sa se intalneasca la stadion cu Dong Su. Din pacate, jucatorul nu mai raspunde. Sa fie prea tarziu oare?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 × 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.