wanted„Wanted” este cea mai de succes productie indiana a acestui an, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa box-office-ul indian, unde incasarile (fara taxe) se ridica la cifra de 700 milioane de rupii, aproximativ 14,5 milioane dolari. Filmul s-a aflat saptamani bune in fruntea box-office-ului din India, iar succesul lui s-a datorat si prestatiei din rolul principal al superstarului Salman Khan. Acesta, de altfel, a strans elogiile atat ale criticilor, cat si ale spectatorilor. Melodiile de pe coloana sonora au trecut neobservate in topurile muzicale pana cand filmul si-a cunoscut succesul. Deja se vorbeste despre realizarea unui remake in viitorul apropiat, producatorul Boney Kapoor fiind deja interesat de acesta. Salman Khan o are partenera pe ecran pe Ayasha Takia.

Radhe (Salman Khan) e un om lipsit de frica, un „macho” dur care lucreaza pentru un mafiot local. Singura lui limba inteleasa sunt banii, omorand oameni cu sange rece pentru a ajunge la ei. Totul pana cand o intalneste pe Jhanvi (Ayesha Takia), de care se indragosteste. Ea reuseste sa-l faca sensibil si sa lase la o parte duritatea sa, incercand totodata sa-l scoata la lumina din lumea interlopa. In momentul in care Radhe refuza sa indeplineasca o misiune incredintata de seful sau, toata mania acestuia din urma sa va rasfrange asupra lui. Prins intre dorinta de a evada din aceasta lume si umbrele trecutului, Radhe incearca sa ramana in viata cu orice pret.

O poveste interesanta, bine scrisa, cu o prestatie stralucita a lui Salman Khan si cu o multime de scene explozive, presarate cu melodii ritmate in stil bollywoodian. Un film de vazut. Cel putin o data. Fanii filmelor indiene de actiune nu vor fi dezamagiti.

3 Comments

  1. Nu are un subiect captivant, nu un scenariu nemaipomenit, insa Sallu, ramane la fel de placut prin stilul inconfundabil pe platourile de filmare. Are totusi un mare minus si anume ca accepta scene de actiune de toata jena tinand cont de personalitatea si aspectul sau fizic. I-ar trebui altceva sa se potriveasca, probabil o alta echipa de producatori sau un nou scenarist.

Post your comment

Solve : *
9 + 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.