Necajitul fost magistrat, scapat de pistol ca prin urechile acului, se prezinta la politie pentru a-si vedea nepotul, pe Gwi-Dong, sa-i raporteze despre vizita banditei Arae si sa ia o masa ca lumea pe cheltuiala statului. Gwi-Dong isi da seama imediat cine e falsa Arae si-i traseaza sarcina unchiuletului sa nu pomeneasca nimanui istoria.
Vanatorul Kang, avertizat de Dal-Yi, isi muta sediul in casa izolata a vanatorului Hong si incepe cautarea celui care l-a tradat si cum nu poate fi Chun-Doong, numai discutand cu Min Dong din Yangji poate afla tradatorul. Oamenii maestului Wang, in tmp ce transportau informatorul spre politie, sunt atacati de banda lui Min Dong, cotonogiti bine si le este furata prada, care va fi infatisata lui Kang pentru pedeapsa.
Asa va invata Chun-Doong inca o lectie: nici o fapta buna nu ramane nepedepsita; fiindca ajuta oamenii lui Wang raniti sa ajunga la destinatie, adica la sectia de politie, va fi bine perchezitionat, ca un criminal de rand, acuzat de colaborare cu banditii, inchis, jefuit si mai-mai sa-si piarda viata pentru ca n-a voit sa-si imparta averea cu politia Majestatii Sale. Batut de politisti si gardieni, nemaiindurand rautatea si hotia, apeleaza la ultimul atuu, forta si face ordine macar intre ocupantii celulei.
Anuntat de servitoara postului, Gwi-Dong il elibereaza si plin de constiinciozitate, in timpul antrenamentului ii aplica acelasi dureros tratament ofiterului Gong.
In acesi timp, nobilul Kim bantuit de indoieli si induiosat de grija feciorului pentru prietenul din copilarie, de dragul caruia renunta la mireasa, decide sa lamureasca lucrurile cu doica. Lucrul de care se temeau cel mai mult s-a intamplat! Kim a descoperit identitatea copiilor, dar nestiind cum sa trateze asa o delicata situatie se lasa deocamdata doar chinuit de cosmaruri si incearca pe ocolite sa afle ce parere are Chun-Doong despre persoana lui. In acelasi timp, trezit parca din somn, Chun-Doong bate targul in sus si-n jos, atent numai la reactia oamenilor din ulita cand vine vorba de politie si de banditii Arae. Nici copiii in joaca lor nu vor rolul de sef al politiei.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
17 × 28 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.