Chul-Soo picteaza, pregatindu-se pentru Expozitia Nationala de Arta si Ji-Soo il incurajeaza.
Primul drum pe care il face Song-Joo cand ajunge in tara este la casa de la ocean, sa readuca la viata amintirile lui impreuna cu Jung-Suh pe care nu a uitat-o nicio clipa. Ajungand in acelasi timp acolo, Ji-Soo aude sunetul pianului care atinge o coarda sensibila a sufletului ei, fara sa-si aminteasca care ar fi semnificatia. Song-Joo revede scene dragi din trecut cand era impreuna cu Jung-Suh, acestea suprapunandu-se peste prezentul cu Ji-Soo si Chul-Soo. Revine la realitate, dorind sa faca schimbari radicale in firma condusa de mama sa. Yoo-Ri simte nelinistea lui Song-Joo si vrea sa impuna anuntarea logodnei lor la pertecerea aniversara a companiei.
In timpul inspectiei magazinelor, Song-Joo o vede pe Jung-Suh si alearga dupa ea, neintelegand de ce ea nu-l recunoaste si il respinge.
Chul-Soo castiga dreptul de a picta peretele de langa carusel, chiar daca nu cu inima usoara, anticipand parca ceva rau, odata cu demararea acestei lucrari.
Song-Joo ia hotararea sa se desparta spiritual de Jung-Suh, cand ea ii apare din nou in fata, invartindu-se in carusel. Vrea sa vorbeasca cu ea, dar Chul-Soo se opune ducand-o cat mai departe de el. Song-Joo nu renunta, alearga dupa ea si incearca sa-i explice cine este ea cu adevarat, dar fara sorti de izbanda, Jung-Suh nu-si aminteste nimic.

Prezentarea: uruma44 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 × 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.