Episodul 13

In agitatia Pyeongyang-ului ocupat de fortele aliate sud coreane-americane, plin de refugiati, orfani, raniti, soldati, ofiteri si forte scunse de gherila nordista, viata devine mai complicata decat pe front. Compania a 2-a,trebuie sa faca fata politicii de P.R. a comandamentelor armate, si sergentul major Oh ca si Park Mun Ho au fost grav raniti dintr-o eroare de comunicare intre fortele armate.
Luptele iau o pauza, in timpul careia oamenii se ocupa de propriile lor probleme.
Cautarea lui Kim Su Yeon se arata mai dificila decat credeau Jang Woo si Tae Ho. Pe cai diferite, totusi, ajung amandoi in acelasi loc. Shin Tae Ho ajunge primul la fata care se straduia sa-l salveze pe micutul Myung Ho si aude raspunsul de care se temea cel mai mult. Lee Jang Woo da peste Kim Su Hyuk, este injunghiat in umar si-si pierde cunostinta. Dusi la spital, prin grija lui Tae Ho, sunt operati  dar Myung Ho, epuizat fiind, nu rezista. Jang Woo se trezeste dupa operatie disperat sa n-o piarda din nou pe Su Yeon si fuge cu aceasta  pentru  a-si darui amandurora, pentru o clipa, iluzia fericirii.
Numai ca lumea isi are regulile ei, iar Shin Tae Ho pare decis sa le respecte intocmai.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 × 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.